Φυτεύτηκαν 250 νέα δεντράκια στο Μοσχοπόδι(φωτο)

Σχοπ.Θηβας

Σημερα πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο μας και την οργανωτική ομάδα του Moschopodi Trail σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και το Δασαρχείο Θήβας,η δενδροφύτευση στο αγαπημένο μας Δάσος Μοσχοποδίου.

250 δενδρύλλια Δρυς φυτεύτηκαν απο αρκετούς συμπολίτες μας και μικρά παιδιά ενισχύοντας όλοι μαζί την περιβαλλοντικη δράση του Σχοπ.Θηβας.

Μαζι και με τις δράσεις καθαριότητας που γίνονται πλέον σε εβδομαδιαία βάση λόγω και του επικείμενου αγώνα Moschopodi Trail , βοηθάμε στην Προστασία και την Ανάπτυξη του Δάσους Μοσχοποδίου.Η σημερινή αναδάσωση μαζί και με τον Περιφερειακό μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα “Το δάσος Θήβας ” που τρέχει για λίγες μέρες ακόμη ,είναι 2 από τα 3 μεγάλα project που είχε ο Σύλλογος μας στο πλάνο του για το 2023.Με αυτές τις δράσεις δινεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, δασοπροστασίας καθώς και εθελοντισμού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την βοήθεια τους στην σημερινή δενδροφύτευση την ομάδα Gladiators Thiva ,τον Σδυμ Θήβας ,τον κυνηγετικό συλλόγο Θήβας και το 1ο Νηπιαγωγείο Θήβας.

ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ

Σχετικά