Χρήστου:ΔΕΥΑ Θήβας, ο Μεγάλος Ασθενής

ΔΕΥΑΘ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.

Με αφορμή τη χτεσινή πανελλαδική απεργία των υπαλλήλων των ΔΕΥΑ και το όψιμο Δημοτικό συμβούλιο για τα προβλήματα της ΔΕΥΑΘ την Δευτέρα 13/3/2023, μετα από συνεχή πίεση και συλλογή υπογράφων από την αντιπολίτευση, θα ήθελα να πω τα εξής:
Φυσικά δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο αφορά το βασικό δημόσιο αγαθό της παροχής νερού.
Αναλύθηκαν σε βάθος τα προβλήματα έως και αφέθηκε να εννοηθεί ότι φταίνε οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές, για την μη έγκαιρη τιμολόγηση, για την έλλειψη προσωπικού και για πολλά αλλά προβλήματα που αναφέρθηκαν. Βασικότερη παράλειψη όλων η μη έγκαιρη αντικατάσταση του Γενικού Διευθυντή μετα την αποχώρηση της προηγούμενης Γενικής Διευθύντριας.
Εμείς καλή τη πίστη να δεχτούμε ότι όσα ισχυρίζονται αληθεύουν, αυτό που αναρωτιόμαστε είναι αν τελικά η απερχόμενη Δημοτική αρχή έπραξε κάτι ώστε να διορθώσει μέρος του προβλήματος.
Ακούσαμε από τον Δήμαρχο ότι του αρέσουν τα ντέρμπυ αλλά ,δεν τον ακούσαμε να μας προσφέρει λύσεις θέτοντας πολλά ερωτηματικά για το πόσο έχει αντιληφθεί και ο ίδιος το μέγεθος του προβλήματος.
Τέλος θα χαιρετήσουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΔΣ της ΔΕΥΑΘ να αντιταχθεί στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά την υπαγωγή των ΔΕΥΑ στον έλεγχο και την εποπτεία της υπό ίδρυση Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων.
Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και έτσι πρέπει να παραμείνει

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Σχετικά