Συνάντηση Κώστα Καραμανλή με Ανδρέα Κουτσούμπα στη Βοιωτία – «Συζήτηση εφ´ όλης της ύλης για μια δυναμική παρουσία της ΝΔ»

Στη Βοιωτία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Καραμανλής.

Την είδηση έκανε γνωστή, με ανάρτησή του στο Facebook, ο «γαλάζιος» ο βουλευτής και Μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Εκεί ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ, Ανδρέα Κουτσούμπα. Την είδηση έκανε γνωστή, με ανάρτησή του στο Facebook, ο «γαλάζιος» ο βουλευτής και Μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

«Συνάντηση προ ολίγων ημερών και συζήτηση εφ´ όλης της ύλης για μια δυναμική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία. Συνεχίζουμε όλοι μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Κουτσούμπας.

Τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό πλασιώνουν με την παρουσία τους, εκτός από τον ίδιο και τον Κώστα Καραμανλή, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γιάννης Καράμπελας.

Σχετικά

3 Άποψη για τα “Συνάντηση Κώστα Καραμανλή με Ανδρέα Κουτσούμπα στη Βοιωτία – «Συζήτηση εφ´ όλης της ύλης για μια δυναμική παρουσία της ΝΔ»”

  1. Πολίτης της Βοιωτιας

    Εμφανίστηκε και ο Καράμπελας, μεγάλη είδηση αυτή!!!!Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει!!!

  2. Πυθαγόρας

    Αναστέναξαν τα κοψίδια της Βοιωτίας.
    Το κακό είναι ότι αναστενάζουν και οι κάτοικοι της Βοιωτίας.
    Ποιος όμως από τους 4 να τους καταλάβει;
    Ο Αντρέας που 4 χρόνια έχει καταπιεί την γλώσσα του;
    Ο Κώστας ο Β που μαλλον είναι βαρυστομαχιασμένος;
    Ο Γιάννης που έπεσε στο ποτάμι που εκβάλλει σε γαλάζια βουρκόνερα;
    ή ο γόνος οικογενείας άλλος Γιάννης;
    Ερωτήματα που μάλλον δεν έχουν απάντηση.

  3. Αγνωστος

    Πυθαγόρα στη Γιώτα την Πούλου εσύ που θα σε νιώσει μην ασχολεισαι σε ευτυχώς που υπάρχουν και οι αριστεροί που μας νιώθουν, το έχουν αποδείξει!!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα