Διακήρυξη – κάλεσμα του συνδυασμού «Δύναμη Δημοτών» Δ.Θηβαίων και τα πρώτα ονόματα

«Δύναμη Δημοτών» Διακήρυξη  του νέου

δημοτικού συνδυασμού

Η Διακήρυξη του νέου δημοτικού συνδυασμού με υποψήφιο Δήμαρχο –
Χρήστο Χρήστου.

Αξιότιμοι Δημότες,

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με την συμμετοχή στελεχών – υποστηρικτών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, σε πανηγυρικό κλίμα αποφασίστηκε η ονομασία του νέου δημοτικού συνδυασμού, ενώ υπογράφηκε η διακήρυξη, το κείμενο της οποίας παρατίθεται παρακάτω.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης επιβεβαιώθηκε η ολόθερμη στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χρήστου, για να αναπτυχθεί στη συνέχεια ένας πλούσιος διάλογος για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει ο δημοτικός συνδυασμός.

Κοινή υπήρξε η δήλωση όλων που συμμετείχαν στη σύσκεψη ότι είναι έτοιμοι να δώσουν με αποφασιστικότητα την μάχη των δημοτικών εκλογών, προκειμένου να αναδειχθεί ο δημοτικός συνδυασμός “Δύναμη Δημοτών” πρώτη δύναμη και ως νέα δημοτική αρχή του Δήμου Θήβας, να “ριχτεί” στην δουλειά για την Αναγέννηση της περιοχής μας.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Χρήστου υπογράμμισε: “Καλώ κάθε συμπολίτη μου, ανεξάρτητα από την όποια πολιτική και κομματική του προτίμηση να συμμετέχει στον αγώνα για ένα αναγεννημένο Δήμο Θηβαίων, για μια περιοχή με ασφάλεια, υψηλό επίπεδο καθαριότητας, με κοινωνικές δομές που θα ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας, με σύγχρονες αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές, ισονομία και δημοκρατία που έχει ανάγκη ο Δήμος μας και οι άνθρωποί του. Για αυτόν τον αγώνα, όλοι εμείς που απαρτίζουμε τον δημοτικό συνδυασμό “Δύναμη  Δημοτών” είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να επιτύχουμε.”

Ακολουθεί η διακήρυξη – κάλεσμα.

Φίλες και Φίλοι,

Εμείς, ως Πολίτες του Δήμου Θηβαίων, γνωρίζοντας ότι το συμφέρον της περιοχής μας απαιτεί την μαζική ενεργοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας στα δημοτικά πράγματα, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που ο Δήμος βιώνει την απραξία και την απομόνωση, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συγκροτούμε δημοτικό συνδυασμό με την ονομασία “Δύναμη Δημοτών”, με σκοπό να διεκδικήσουμε την δημοτική αρχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Είμαστε Πολίτες του Δήμου Θηβαίων με κοινές αγωνίες και ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Πιστεύουμε στην δημιουργική δύναμη της Αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τους Πολίτες και αγωνίζεται για την συνοχή και ανάπτυξη του κοινωνικού ιστού.

Βιώνουμε τα προβλήματα του Δήμου μας τα οποία έχουν οδηγήσει σε τέλμα, με εμφανή πλέον τα σημάδια της υπανάπτυξης.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την ενότητα, την ευρεία ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης μας και με κοινή επιδίωξη το συμφέρον του Δήμου Θηβαίων , μπορεί να αναστραφεί η πορεία καθόδου και όλοι μαζί με σχέδιο και δουλειά να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την Αναγέννηση του τόπου μας.

Με αίσθημα ευθύνης, ωριμότητα, παρρησία αλλά και αποφασιστικότητα, δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε, με όρους Νίκης την “μάχη” των επόμενων δημοτικών εκλογών, αναδεικνύοντας τον δημοτικό συνδυασμό “Δύναμη  Δημοτών” πρώτη δύναμη.

Σε αυτή την “μάχη”, επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο άξιος συμπολίτης μας Χρήστος Χρήστου. Η αγάπη του για το Δήμο μας και τους ανθρώπους του, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης και προόδου για το Δήμο Θηβαίων.

Καλούμε κάθε Πολίτη να βαδίσουμε μαζί τον δρόμο σταθερά, αξιόπιστα με γνώμονα τις ανάγκες του, ώστε να ξεκινήσουμε την Αναγέννηση του Δήμου μας.

Όλοι μαζί, με σχέδιο, όραμα, αποφασιστικότητα και δουλειά για το Δήμο που μας αξίζει.

“Δύναμη  Δημοτών”

Χρήστου Σ. Χρήστος

 Υποψήφιος  Δήμαρχος Θηβαίων

Υποστηριχτές και Υπ. Δημ. Σύμβουλοι

Αβράμπος Θεόδωρος

Γερμανός Σωτήριος

Γιαννίκας Δημήτριος

Ζέππος Μανώλης

Ζωγράφος Ταξιάρχης

Ζουλάμογλου Νίκος

Καραμαγκιώλης Μενέλαος (Μένος)

Καραμαγκιώλης Σωτήριος

Καφές Κώστας

Κεσίδης Δαμιανός

Καλαντζής Κλεόβουλος

Καλπούζος Αθανάσιος

Καραντεζίνη Γεωργία

Κατσέλης Ιωάννης

Κοτσίφη Κων/να

Κούτσικος Λάμπρος

Κρουστάλης Παναγιώτης

Κωσταντάρας Κων/νος

Λιάγκας Παναγιώτης

Μάρκου Άγγελος

Μελισσάρης Ευάγγελος

Μητσάκη Αικατερίνη

Μπατσούλης Νικίας

Μπαρδώσας Κων/νος

Μπληζιώτη Σταματία

Νικολάου Νικόλαος

Παρίση Δέσποινα

Παύλου Αλέκα

Πετεινάρης Αναστάσιος (Σούλης)

Ρεπούσκος Αντώνης «Courier»

Ρόκας Ευάγγελος

Ρούσσος Χρήστος

Σάλτας Χρήστος

Σιμωτάς Γεώργιος

Τριανταφύλλου Ιωάννης

Τσαραμπάρης Χαράλαμπος

Φιλιππή Μαρία

Χρήστου Αθανάσιος

Σχετικά