Συνάντηση Αγγελόπουλου με τον Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Μιλάμε για την επόμενη μέρα στη #Βοιωτία
Ο κ. Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Γεώργιο Ντασιώτη.
Σκοπός της συνάντησης ήταν καταρχάς η ενημέρωση του Δημάρχου από τον κ. Αγγελόπουλο για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στο Νομό Βοιωτίας με τη Νέα Δημοκρατία και επιπλέον η συζήτηση των δυο ανδρών για τα τρέχοντα θέματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι δημότες.
Έγινε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, η οποία συμφωνήθηκε να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα πριν, αλλά και μετά τις βουλευτικές εκλογές.


Μετά τη συνάντηση ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε:
«Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων κατέχει μία κομβική γεωγραφική θέση, στο κέντρο του Νομού Βοιωτίας. Διατηρεί επίσης μια ιδιαίτερη σχέση με τον πλούτο της Βοιωτίας που ονομάζεται Κωπαΐδα. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης του κάμπου, αλλά και τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό των υποδομών του. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες με ουσιαστικά αποτελέσματα για την προβολή του Δήμου και της ιστορίας του, αλλά και για την βελτίωση των υποδομών του. Θα είμαι στη διάθεση του Δήμου και δίπλα σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά