Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Νίκησε…ρεύμα, βροχή και Κάρυστο! Κένταυρος Λιβαδειάς-Α.Ε. Καρύστου 93-76

Σε ένα ματς που θα μείνει αξέχαστο στους συμμετέχοντες όχι για το σασπένς του αλλά και για όσα κυρίως προηγήθηκαν της έναρξης του αγώνα, ο Κένταυρος Λιβαδειάς νίκησε το Α.Ε. Καρύστου στο ουδέτερο κλειστό της Αλιάρτου με 93-76 παραμένοντας πρώτος και αήττητος μια εβδομάδα πριν το ντερμπι με τον Κάδμο στη Θήβα!

Ο αγώνας ορίστηκε στην Αλίαρτο καθώς στο κλειστό της Λιβαδειάς υπήρχαν αθλητικές εκδηλώσεις και μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση πέρασε πρώτα από…σαράντα κύματα!

Και αυτό γιατί υπήρξε δύο φορές διακοπή ρεύματος πριν την έναρξη της αναμέτρησης ενώ παράλληλα από τη βροχή έσταζε η οροφή του γυμναστηρίου!

ΟΙ διαιτητές περίμεναν αρχικά την επιστροφή του ρεύματος, αυτή έγινε προσωρινά και λίγο πριν το εναρκτήριο τζάμπολ έπεσε εκ νέου το ρεύμα!

Μετά από συμφωνία των δυο ομάδων αλλά και των διαιτητών και αφού πρώτα εξετάστηκε ακόμα και η μεταφορά της έδρας του αγώνα στο Μαυρομάτι, αποφασίστηκε να ξεκινήσει ο αγώνας με ρολόι χειρός και χωρίς ρεύμα!

Στη διάρκεια της αναμέτρησης τουλάχιστον το ρεύμα επέστρεψε, ο αγωνιστικός χώρος παρέμεινε ολισθηρός αλλά ο αγώνας διεξήχθη κανονικά με τον Κένταυρο να επιβάλει το ρυθμό της μετά το πρώτο 10λεπτο φτάνοντας στη νίκη με 93-76!

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Κοτσιμπός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-27, 51-36, 76-57, 93-76.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μάρκου): Καρφάκης 4, Γαρμπής 20 (4), Σταμούλης, Στεφάνου 8 (2), Κόλλιας 3 (1), Τασούλας, Πέττας 21 (3), Κοϊτσάνος 3 (1), Παππάς, Ματζιώρης 21 (2), Θεοφανόπουλος 3, Δημητριάδης 10.

Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Δημητρίου): Σφυρίδης 9 (1), Ντιφαντής 10, Κακαβάς 10 (2), Δημητρίου, Παρασκευόπουλος 16 (1), Καλούδης 10 (2), Κατσογιάννης 6, Φρουσκλιάς 15 (1), Καλύβας, Τσιάκος.

stereabasket.gr

Σχετικά