Νέα δικαστική απόφαση-δικαίωση για τους εργαζομένους «κόβιντ» στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, μένοντας σταθερά στο πλάι των όλων των συναδέλφων και υποστηρίζοντας την πάγια και διαχρονική θέση του για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους , καλωσορίζει τη χθεσινή ( 24-4-2023 ) νέα απόφαση  του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς ( η οποία έρχεται σε συνέχεια της υπ. αριθμ. 66/2022 με την οποία αναγνωρίστηκαν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι ως Αορίστου Χρόνου )  που αφορά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων «κόβιντ» του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας κατά του Δήμου , σύμφωνα με την οποία υποχρεώνεται να συμμορφωθεί ο Δήμος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας προχωρώντας στην άμεση απασχόλησή τους  , σε εκτέλεση της προσωρινής διαταγής .

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία ακόμα δικαίωση του δίκαιου και ακαταπόνητου αγώνα των εργαζομένων , του νομικού τους συμπαραστάτη και του συλλόγου μας και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο , χωρίς να  κάνουμε ( όπως το έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια ) καμία έκπτωση στις αρχές μας και στις πάγιες θέσεις μας. Αδιαπραγμάτευτα είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους , χωρίς διαχωρισμούς και κομπιάσματα.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας να συμμορφωθεί άμεσα με την απόφαση και να την εκτελέσει , χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος. Οι συνάδελφοι εκτός των άλλων –  είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                    ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Σχετικά