ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΘΕΣΕΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ‘’ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’

‘’ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΘΕΣΕΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

‘’ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  2023 

             Την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, σε μια μεγάλη συγκέντρωση μελών και φίλων της Δημοτικής μας Παράταξης συζητήσαμε, προτείναμε και αποφασίσαμε το πλαίσιο των θέσεων, που θα αποτελέσουν την βάση της δική μας πρότασης για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.                                                                                                    

                                ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΘΕΣΕΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

‘’ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:  Σταμάτης Χαλβατζής

     Αγαπητοί συνδημότες – συνδημότισσες

    Στις 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα κληθούμε  να επιλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, για την επόμενη πενταετία 2024 – 2028. Από αυτό το προσκλητήριο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς.

     Με την δύναμη της ψήφου μας μπορούμε και πρέπει να δώσουμε στο Δήμο μας την ευκαιρία για την χάραξη μιας νέας πορείας, που θα τον βάλει σε θέση  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ,   όπως του αξίζει.

      Αναφερόμαστε άλλωστε στον μεγαλύτερο Δήμο της Βοιωτίας και τον τρίτο μεγαλύτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με αξιοζήλευτη ιστορική διαδρομή, που μας κληροδότησε μια τεράστια πολιτισμική κληρονομιά και παγκόσμιας ακτινοβολίας αρχαιολογικό πλούτο.

      Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς, συνδυάζοντας όρεξη, γνώση, εμπειρία  και όραμα για το μέλλον του Δήμου μας, πήραμε την απόφαση να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα, καταθέτοντας και διεκδικώντας την υλοποίηση μιας πρότασης, που θα στοχεύει στην ανοικοδόμηση ενός σύγχρονου Δήμου στην υπηρεσία του Πολίτη.

      Ενός Δήμου με πλήρη εκδημοκρατισμό στην λειτουργία του και ισόρροπη διοικητική μέριμνα για όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με ταυτόχρονη ενίσχυση των αρμοδιοτήτων και του ρόλου του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου των Δημοτικών Κοινοτήτων.

       Η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας απαιτείται να στηριχθεί κυρίως στην ενίσχυση του πρωτογενή τομέα ( αγροτική – κτηνοτροφική & πτηνοτροφική παραγωγή, μελισσοκομία, αλιεία, οινοποιία κ.α.) και στην αξιοποίηση του  τουριστικού αποθέματος              ( Μουσείο Θήβας, Αρχαιολογικοί χώροι, Θρησκευτικοί χώροι, παραλίες Κορινθιακού, εναλλακτικός τουρισμός κ.α.), πάντα με σεβασμό στο Περιβάλλον και με επίκεντρο τον Ανθρώπινο παράγοντα και την ποιότητα ζωής.

       Κεντρικοί άξονες του πολιτικού  μας προγράμματος είναι η προστασία του δημόσιου χώρου, η ασφάλεια του πολίτη και  η σωστή λειτουργία των δομών Υγείας, Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας.

        Απόφαση όλων όσων στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, είναι να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιτυχία της και να συμμετάσχουμε ενεργά και διεκδικητικά στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων για την ανασυγκρότηση του Δήμου Θηβαίων.

         Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση ενεργού συμμετοχής για την τελική διαμόρφωση και για την διεκδίκηση του κοινού μας οράματος.

    Η απόφαση να μας εμπιστευθείτε είναι δική σας!

    Η ευθύνη να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας είναι δική μας!       

Σχετικά

Μία άποψη για το “ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΘΕΣΕΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ‘’ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’”

  1. Θηβαίος Πολιτης

    Σούπα ξαναζεσταμενη, δοκιμασμένοι και λίγοι ….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα