Ανδρουλάκης στο MEGA: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ» – «Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει στο MEGA για τις εκλογές και για τις μετεκλογικές συνεργασίες.

«Θυμάται κανένας πολίτης πότε είναι τα γενέθλια των άλλων κομμάτων» εκτός από την 3η Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας τη συνέντευξή του στο MEGA.

Ο λόγος που τα υπόλοιπα κόμματα συζητούν για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι «το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει τη δουλειά» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να είναι πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα.

«Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός», θα πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα κοινής αποδοχής, σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Δεν πάω να επιβάλω τίποτα, είμαι έτοιμος να συζητήσω για το καλό της πατρίδας μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας αιχμές για τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

«Δώστε μου τη δύναμη να κάνω το αδύνατο, δυνατό», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στο πρόγραμμα που πρέπει να έχει η κυβέρνηση η οποία θα προκύψει και θα καλυτερέψει τη ζωή των πολιτών.

«Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με πρόσωπα που έπαιξαν με την τύχη της χώρας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Για τους διοικητές των Οργανισμών

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο πώς θα επιλέγονται οι διοικητές των Οργανισμών, με διεθνή διαγωνισμό, που θα έχουν πενταετή θητεία και δεν θα είναι «ρουσφέτι».

Αυτή είναι μία λύση που θα επιφέρει «αξιοκρατία» και θα βοηθήσει να επιστρέψουν νέοι από το εξωτερικό για να γίνουν managers.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ», κατηγόρησε τον απερχόμενο πρωθυπουργό ο Νίκος Ανδρουλάκης σε σχέση με το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε.

«Δεν μ’ αρέσει αυτή η παροχολογία που έφερε τα Μνημόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θα φτιάξουμε ένα νέο ΕΣΥ», όπως το οραματίστηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιώργος Γεννηματάς, τόνισε.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα των πρώτων κατοικιών και στο ζήτημα της Παιδείας, το οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο.

Σχετικά