Λάμπρος Σκάρλας για τον πλειστηριασμό στη Θήβα-Νομοσχέδια κατά της ανθρωπιάς δεν πρέπει να υπάρχουν

 Βρέθηκα σήμερα στη Θήβα για να επιβεβαιώσω μαζί με πολλούς συντοπίτες μας την αναλγησία όπως αυτή εκφράζεται  απο την πρόσφατη απόφαση υπ’ αριθμ. 1/2023 στις 16/02/2023.
Αυτή τη φορά μια οικογένεια στη Θηβα έχασε το σπίτι της και μάλιστα (τι ειρωνεία) από κάποιον συνάνθρωπο μας επισης κάτοικο  Θηβων.  Νομοσχέδια που είναι κατά της ανθρωπιάς και ενισχύουν τον κοινωνικό αυτοματισμό δεν πρέπει να υπάρχουν. 

Κανένας, άλλωστε, εξωδικαστικός μηχανισμός δεν μπορεί να καλύψει το κενό από την κατάργηση της προστασίας της κατοικίας και την εξάλειψη κάθε διαπραγματευτικής δύναμης των οφειλετών που η ίδια προκάλεσε»
Καταθέτουμε  ως ΠΑΣΟΚ τροπολογία στη Βουλή για την επαναφορά της προστασίας της κύριας κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς και τους εκβιασμούς των funds, η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει καθορισμό χαμηλότερων δόσεων και σταθερό, χαμηλό επιτόκιο για τις ρυθμίσεις δανείων και επιδότηση από το δημόσιο των δόσεων αποπληρωμής για αποδεδειγμένα αδύναμους δανειολήπτες, όπως και την προστασία της αγροτικής γης.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΑΡΛΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σχετικά