Υποψήφιος με το Δήμαρχο Θηβαίων ο Αλέξης Φίλης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” του δημάρχου Θηβαίων Γιώργου Αναστασίου, κατεβαίνει ο νυν αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πλαταιών Αλέξανδρος Φίλης.

Δείτε την ανακοίνωσή του

Φίλες και φίλοι,

Φίλες και φίλοι,

Θεωρώντας την τοπική αυτοδιοίκηση βασικό πυλώνα δημοκρατίας, πεδίο συμμετοχικότητας αλλά και υπόθεση προσφοράς, συμμετέχω εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” του Γιωργος Αναστασίου με σκοπό να στηρίξω με πάθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας όπως μέχρι και σήμερα κάνω!
Στο συνδυασμό μας παλεύουμε συλλογικά, έχοντας ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα. Έχω άποψη για το τι πρέπει να γίνει στο Δήμο Θηβαίων και μάχομαι για αυτό, όχι με φωνασκίες αλλά με ταπεινότητα, χαμηλούς τόνους και με πολλή δουλειά!
Έχω μάθει να αντλώ δύναμη από τις αξίες που χαρακτηρίζουν την πορεία μου στα κοινά μέχρι σήμερα. Να φέρνω αποτελέσματα. Με αφοσίωση, με αποφασιστικότητα, με επιμονή, με συνεργασία και κυρίως με διαφάνεια και λογοδοσία. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αδιαπραγμάτευτα και ακούραστα.
Όπως όλοι εσείς έτσι και εγώ ζω τη δύσκολη καθημερινότητα, αντιμετωπίζω τα προβλήματα που, σαν Λερναία Ύδρα, εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο, παλεύω για την επίλυση τους με όλες μου τις δυνάμεις. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως κινούμαι και πώς συμπεριφέρομαι όλα αυτά τα χρόνια!
Αν και την τετραετία την οποία διανύουμε έτυχαν διάφορες συγκυρίες (πανδημία, διεθνής οικονομική κρίση, ενεργειακή κρίση κ.α) οι οποίες ίσως να μην μας επέτρεψαν να κάνουμε όσα θέλαμε, πιστεύω ότι παλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να κάνουμε όσα μπορέσαμε.
Ακολουθώντας όσα προανέφερα τιμώ την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μου πορεία. Πρωτίστως, δε, τιμώ τον Δήμαρχο Θηβαίων κύριο Γιώργο Αναστασίου ο οποίος με μεθοδικότητα και πρόγραμμα ηγείται του Δήμου Θηβαίων.
Στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου ΖΗΤΏ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ γιατί πιστεύω ότι αποδεικνύω καθημερινά ότι είμαι δίπλα στον πολίτη και πάνω από το πρόβλημα.
Φιλικά
Αλέξανδρος Δ. Φίλης
Αντιδήμαρχος Δήμου Θηβαίων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά