Αλλαγή “φρουράς” στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων-Παρέδωσε ο Γ.Ντασιώτης στον Γ. Αραπίτσα

Στο Δημαρχείο της Αλιάρτου πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων από τον απερχόμενο Δήμαρχο και περιφερειακό σύμβουλο,Γιώργο Ντασιώτη στον νέο Δήμαρχο Γιώργο Αραπίτσα.

Ο κ. Ντασιώτης παρέδωσε τα “κλειδιά” του Δημαρχείου στον κ. Αραπίτσα τονίζοντας ΄οτι είναι αυτονόητη η συμπαράστασή του στο βαθμό που θα τη χρειαστεί .

Δείτε την ανάρτηση του κου Ντασιώτη

ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ !!!
Λίγες ώρες πρίν το τέλος του 2023, έγινε και τυπικά η παράδοση- παραλαβή του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων στο νέο Δήμαρχο Αραπίτσας Γιώργος.
Παρόλο που η ουσιαστική διαδικασία ενημέρωσης του νέου Δημάρχου, ξεκίνησε την επομένη των εκλογών του Οκτωβρίου, η σημερινή διαδικασία οριστικοποίησε και τυπικά την ανάληψη της διοίκησης από τη νέα Δημοτική Αρχή.
Σε άριστο κλίμα υποδέχτηκα με τους συνεργάτες μου, τον Δήμαρχο καιτους συνεργάτες του και μιλήσαμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετάβασης.
Σίγουρα συγκινησιακά φορτισμένο το κλίμα, μετά από 13 χρόνια στη θέση του Δημάρχου, αλλά με πολύ αγάπη και εκτίμηση στη νέα Δημοτική Αρχή , στην οποία εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.
Είναι αυτονόητη η συμπαράστασή μου στον Δήμαρχο, στο βαθμό που θα τη χρειαστεί, καθόσον στα θέματα που μέχρι και αυτή τη στιγμή χειρίζομαι εγώ, είναι φυσικό να γνωρίζω όλες τις πτυχές τους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

Σχετικά