“Βράζει” η Θήβα με τις ειρωνείες Βορίδη

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Θήβα με όσα περιείχε η ομιλία του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στη Λιβαδειά όταν σε κοπή πίτας αναφορικά με το φλέγον ζήτημα του Πρωτοδικείου, τις καταργήσεις και τη διατήρηση ενός Πρωτοδικείου στην έδρα κάθε νομού, είπε:

«…Για να μην στενοχωριέται η Θήβα , θα της δώσουμε το Μεταβατικό Εφετείο….».

Στην περιοχή κάνουν λόγο για κυνικές-προκλητικές δηλώσεις του υπουργού που παίζει με την αγανάκτηση και τον θυμό των Θηβαίων, οι οποίοι βλέπουν την κυβέρνηση να γυρνάει την πλάτη στην περιοχή τους.

Αλλά ο Βορίδης, απτόητος, συνέχισε!

Σε εκδήλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στην Κομοτηνή μιλώντας για τον «δικαστικό Καλλικράτη» αναφέρθηκε ξανά στην περίπτωση της Θήβας-Λιβαδειάς, με ανάλογο «τσεκουράτο»-προκλητικό λόγο.

Στην πόλη κρούουν «καμπανάκια» στον Υπουργό σχολιάζοντας ότι πρέπει να μάθει ότι η Θήβα είναι μια περήφανη πόλη που ξέρει και να τιμωρεί πολιτικά…

Σχετικά

2 Άποψη για τα ““Βράζει” η Θήβα με τις ειρωνείες Βορίδη”

  1. Χρήστος Δημόπουλος

    Τον πολίτη τον ενδιαφέρει πως θα πληρώνει λιγότερους φόρους, όχι πως θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι δικηγόροι. Δύο πρωτοδικεία, δύο ΔΟΥ, κλπ σε 30′ απόσταση, κτίρια, υπάλληλοι, υπηρεσίες καθαριότητας κλπ είναι υπερβολή που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, πόσο μάλλον σε μια χρεοκοπημένη χώρα.

  2. Χρήστος Δημόπουλος

    Πόσες φορές τον χρόνο πάει ο μέσος πολίτης στο πρωτοδικείο? Εγώ τα τελευταία 5 χρόνια πήγα μια φορά για ποινικό μητρώο που τώρα πια κι αυτό δίνεται ηλεκτρονικά σε 3 λεπτά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα