Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ.Λεβαδέων για την παραχώρηση αίθουσας στους “νοσταλγούς της χούντας”

Σε ανακοίνωση-καταγγελία προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Λεβαδέων, ενάντια στην απόφαση του Δημάρχου Δ. Καραμάνη να παραχωρήσει αίθουσα στους “νοσταλγούς της χούντας” για την πραγματοποίηση εκδήλωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την ενέργεια της παραχώρησης της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου Κρύας από το Δήμο Λιβαδειάς στους νοσταλγούς της χούντας, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης. Η παραχώρηση αυτή, προκαλεί τα αντιχουντικά και αντιφασιστικά αισθήματα του λαού της Λιβαδειάς, ο οποίος έχει βαθιά αντιφασιστικές παραδόσεις, έχει δώσει αγώνες και έχει πληρώσει με το αίμα των προγόνων του το τίμημα για την αντίστασή του.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Καραμάνης έχουν μεγάλη πολιτική ευθύνη για την διευκόλυνση που παρέχουν στο ακροδεξιό μόρφωμα  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ», καθώς αντικειμενικά τους δίνουν βήμα για να ρίχνουν νερό στο μύλο της μισαλλοδοξίας  με σκοπό το «ξέπλυμα» των χουντικών στη συνείδηση του λαού, αλλά και της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με την οποία λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.  

            Καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο που είναι και νιώθει δημοκράτης, να καταδικάσει όσους ψαρεύουν στα θολά νερά του φασισμού, του εθνικισμού και του ρατσισμού. Ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται με διευκολύνσεις που αξιοποιούν αντιδραστικές δυνάμεις για να χύνουν το δηλητήριό τους, να υποδαυλίζουν τον εθνικισμό και να πρωτοστατούν στον αντικομμουνισμό.

Ζητάμε από τον Δήμαρχο και από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, να συγκαλέσουν άμεσα έκτακτη συνεδρίαση του οργάνου, με θέμα την ανάκληση της απόφασης παραχώρησης του Συνεδριακού Κέντρου για την πραγματοποίηση της προκλητικής εκδήλωσης από το ακροδεξιό μόρφωμα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ».

Ο λαός οργανωμένος μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, να απομονώσει τους δηλωμένους νοσταλγούς της χούντας, να τους κάνει ανεπιθύμητους παντού, να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, να τους στείλει στις τρύπες τους. Για να μην εξακολουθούν να χύνουν το δηλητήριό τους στις λαϊκές συνειδήσεις.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Λαμπρίνη Γερονικολού

Πέτρος Αρκουμάνης

Γιώργος Κοτρόγιαννος

Σχετικά