Α’ ΕΠΣ Βoιωτίας: “Ανοίγει η αυλαία” σε play offs και play out!

ΠΑΣ Κιθαιρών-ΑΟ “Η Θήβα”, ΠΑΟ Κόκκινου-Αναγέννηση Σχηματαρίου για τα play offs – Ενωση Α.Σ./Α.-Παναλίαρτος, ΑΟ Μαυροματίου-Παμβαγιακός για τα play out!

“Ανοίγει η αυλαία” αύριο, Σάββατο, 2 Μαρτίου, στην Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που διοργανώνει η ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2023-2024 με την διεξαγωγή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του προγράμματος, τόσο για τα “play offs” (για τον τίτλο) όσο και για τα “play out” (για την παραμονή) που έχουν ονομαστεί “Αθανάσιος Γάτσος” στην μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή και επί σειρά ετών μέλους του δ.σ. του Π.Α.Ο. Κόκκινου!

Ξεκινώντας από τα “play offs”, στο δημοτικό γήπεδο του Καπαρελλίου, η ομάδα του τοπικού Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” η οποία με 33 βαθμούς κατέλαβε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα” η οποία με 41 βαθμούς κατέλαβε την πρώτη θέση και σαφώς είναι το μεγάλο “φαβορί” για την κατάκτηση του τίτλου! Οι δυο ομάδες τίθενται και πάλι αντιμέτωπες μετά από μια εβδομάδα μιας και το περασμένο Σάββατο, 24/2, είχαν αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο (φωτο), στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ φάσης (κανονική περίοδος), σε ένα ματς που είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ! Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Λουκάς Αλαφογιάννης, διαιτητής Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με βοηθούς τον Θανάση Χατζή και τον Σταύρο Κατσέλη.

Στο δημοτικό γήπεδο του Κόκκινου, η ομάδα του τοπικού Π.Α.Ο. η οποία με 34 βαθμούς κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα υποδεχθεί την ομάδα της Α.Ε. Αναγέννηση Σχηματαρίου η οποία με 28 βαθμούς κατέλαβε την τέταρτη θέση! Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Τσακανίκας με βοηθούς τον Βασίλη Κώνστα και τον Γιώργο Καρρή.

Περνώντας στα “play out”, τώρα, στο γήπεδο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών η ομάδα της “Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα” η οποία με 24 βαθμούς κατέλαβε την 5η θέση, θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Π.Ο. Παναλίαρτος η οποία με 18 βαθμούς κατέλαβε την 6η θέση. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει Γιώργος Λοΐζος με βοηθούς τους κ.κ.: Βασιλείου και Τσιονά.

Τέλος, στο δημοτικό γήπεδο του Μαυροματίου, η ομάδα του τοπικού Α.Ο. η οποία με 11 βαθμούς κατέλαβε την 7η θέση, θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Σ. “Παμβαγιακός” η οποία συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς, αλλά τερμάτισε στην 8η θέση λόγω διαφοράς γκολ (goal average). Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Θεοχάρης με βοηθούς τους κ.κ.: Βασιληά και Παγκαλινη.

Η “σέντρα” και στα 4 ματς έχει οριστεί για τις 15:30′!

Α’ κατηγορία 2023-2024

Β’ φάση – Play offs/Play out “Αθανάσιος Γκάτσος”

Play offs

1η αγωνιστική

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ωρα έναρξης: 15:30’

Γήπεδο: Δημοτικό Καπαρελίου

Π.Α.Σ. Κιθαιρώνας Καπαρελλίου – Α.Ο. “Η Θήβα”

Διαιτητής: Αλαφογιάννης Λουκάς

Βοηθός διαιτητής: Α’: Χατζής Θανάσης

Βοηθός διαιτητής: Β’: Κατσέλης Σταύρος

Παρατηρητής: Κατής Δημήτρης

Γήπεδο: Δημοτικό Κόκκινου

Π.Α.Ο. Κόκκινου – Α.Ε. Αναγέννηση Σχηματαρίου

Διαιτητής: Τσακανίκας Παναγιώτης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Κώνστας Βασίλης

Βοηθός διαιτητής: Β’: Καρρής Γιώργος

Παρατηρητής: Αντωνιάδης Γιώργος

Η βαθμολογία

Α.Ο. “Η Θήβα” 41

Π.Α.Ο. Κόκκινου 34

Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελλίου 33

Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου 28

Play out

1η αγωνιστική

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ωρα έναρξης: 15:30’

Γήπεδο: στάδιο Άσπρων Σπιτιών

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Α.Π.Ο. Παναλίαρτος

Διαιτητής: Λοΐζος Γιώργος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Βασιλείου Χρήστος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Τσιονάς Δημήτρης

Παρατηρητής: Μπάρλος Λουκάς

Γήπεδο: Δημοτικό Μαυροματίου

Α.Ο. Μαυροματίου – Α.Σ. Παμβαγιακός

Διαιτητής: Θεοχάρης Δημήτρης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Βασιληάς Κώστας

Βοηθός διαιτητής: Β’: Παγκαλινης

Παρατηρητής: Παπαγεωργίου Γιώργος

Η βαθμολογία

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα 24

Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” 18

Α.Ο. Μαυρματίου 11

Α.Σ. “Παμβαγιακός” 11

starsports.gr

Σχετικά