Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λιβαδειά,Θήβα και Ορχομενό

(8) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, της Α’ και Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας.

Ειδικότερα, σε (7) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία. Συμπληρωματικά αναφέρεται ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων στην περιοχή της Βοιωτίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης , ενώ στην περίπτωση της Βοιωτίας, δύοσε βάρος του ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης. Επιπλέον στην περίπτωση της Φθιώτιδας οι δύο από τους συλληφθέντες, κατηγορούνται και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο σουγιάδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.  

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Σχετικά