«Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική»

Έλληνας τουρίστας άνοιξε την ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία – Έντονες αντιδράσεις από τους Τούρκους όταν ανέβηκε η φωτογραφία στα social media

Την ελληνική σημαία άνοιξε Έλληνας τουρίστας, ο Απόστολος Παπαθεοδώρου, στην Αγία Σοφία το απόγευμα του Σαββάτου (17/3) απαθανατίζοντας μάλιστα την στιγμή. Στην συνέχεια δημοσίευσε την φωτογραφία στα social media με την λεζάντα «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική». Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επιτίθενται στον νεαρό.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν στο γεγονός λέγοντας: «Ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Απόστολος Παπαθεοδώρου, προσπάθησε να προκαλέσει στην Αγία Σοφία, την οποία επισκέφθηκε. Εισήλθε στο τέμενος πληρώνοντας 25 ευρώ, επισκεπτόμενος τον γυναικωνίτη του μνημείου. Εκεί ξεδίπλωσε την ελληνική σημαία. Έβγαλε φωτογραφία και την ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα με την επισήμανση “Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική”. Το γεγονός προκάλεσε άμεσα, έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία».

Αντιδράσεις στα social media

H δημοσίευση προκάλεσε τις αντιδράσεις των τούρκων χρηστών του διαδικτύου με μερικά από τα σχόλια να αναφέρουν: «”Ελπίζω να ξέρεις να κολυμπάς”,  “Ο καιρός ζεστάθηκε, θέλει να πέσει στη θάλασσα”, “Του αρέσει το κολύμπι”, “θα είναι καλός κολυμβητής”, “Ας χαρεί ο φτωχός”, “Η θάλασσα είναι κρύα, αγαπητέ μου”, “Σου έλειψε το κολύμπι, γείτονα”».

Σχετικά