Απάντηση Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων στον Γιώργο Γιαννακόπουλο

Απάντηση του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Γιαννακόπουλο,σχετικά με το άρθρο του για την ανάδειξη και αξιοποίηση πολιτιστικών υποδομών του Δήμου.

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση

Νά ‘χαμε να λέγαμε…» από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και όχι τυχαία προφανώς, καθώς οι περίφημοι κήποι Αλιάρτου, στους οποίους αρχικά αναφέρεται και αποτελούν προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή, καθαρίζονται μετά από χρόνια.

Τα λόγια… με τα οποία συνεχίζει στη νεότερη ανακοίνωσή του για να διαμορφώσει την κοινή γνώμη, αγγίζουν τα όρια της  παραπληροφόρησης, καθώς κρύβει ή αγνοεί τα έργα που εμείς προωθούμε.

 Στο διάστημα των τριών μηνών της Δημοτικής Αρχής έγιναν έγκαιρα όλες οι ενέργειες στα συνεχιζόμενα έργα, τα οποία  έχουν μεταφερθεί στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και συνεχίζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Παρακολουθούμε όλες τις προσκλήσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Πολιτικής Προστασίας, Τομεακά, Εθνικούς Πόρους, ΠΕΠ και έγκαιρα θα καταθέσουμε τις μελέτες της Τεχνικής μας υπηρεσίας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αλλά και των συμπολιτών μας, να παρέχουμε κάθε πληροφορία για το σχέδιο της δημοτικής αρχής που οδηγεί το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων στην επόμενη μέρα, είτε μέσω των θεσμικών οργάνων του, είτε μέσω των υπηρεσιών.

 Εξάλλου  θα λογοδοτήσουμε  για δεύτερη φορά  στο Δημοτικό Συμβούλιο ,σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και η πρόσκληση  έχει ήδη σταλεί σε όλους τους Δημοτικούς συμβούλους και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

                                                                                 Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                                Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Δείτε το άρθρο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργου Γιαννακόπουλου

Ανάδειξη και αξιοποίηση πολιτιστικών υποδομών του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

Σχετικά