Πρόσκληση για την 1η περιβαλλοντική δράση της ομάδας εθελοντών του Δήμου Λεβαδέων

Αναμφισβήτητα το ωραιότερο μέρος της πόλης μας είναι η «Κρύα». Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να φροντίσουμε και να περιποιηθούμε τους δρόμους που οδηγούν στο μαγικό αυτό σημείο και να δημιουργήσουμε στον επισκέπτη θετική διάθεση.

Στρατηγού Ιωάννου / Ελευθερίου Βενιζέλου / Παραποτάμιο μονοπάτι

Σας καλούμε λοιπόν με πολύ χαρά στην Πρώτη (1η) περιβαλλοντική δράση μας που θα γίνει την Κυριακή 21-4-2024, με ώρα συνάντησης 08.30, στην Κρύα (σημείο : Νεροτριβή) η οποία θα περιλαμβάνει :

Α) Καθαρισμό οδών που οδηγούν στην Κρύα (Στρατηγού Ιωάννου και Ελ. Βενιζέλου) και παραποτάμιων χώρων από το πάρκινγκ της οδού Τσόγκα μέχρι την πρώτη γέφυρα της Κρύας (πιτσαρία Alegro) και πεζόδρομος Ορφέως (χώρος πίσω από την ΑΛΦΑ Τράπεζα)

Β) Καθαρισμός παρτεριών και φύτευση λουλουδιών – φυτών στις δύο οδούς!

Τα βασικά εργαλεία και υλικά μας τα παρέχει ο Δήμος .

Μπορείτε να υποβάλλετε τη συμμετοχή σας σε ένα από τα ακόλουθα emails: geo.tsokou@yahoo.gr, evamarini65@gmail.com, petrosn123@icloud.com , litsagerantoni@gmail.com. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της εθελοντικής ομάδας στο facebook ” Αλλά – ΖΟΥΜΕ την Πόλη Μας “

– Ακόμη κι αν αποφασίσετε τελευταία στιγμή, να συμμετέχετε, μπορείτε να έρθετε και να συμπληρώσετε την δήλωση επί τόπου! Κάθε προσφορά και βοήθεια είναι πολύτιμη !

2. Να φορέσετε ρούχα πρόχειρα και γιατί όχι ευφάνταστα.

Να μην ξεχάσετε καπέλο και γυαλιά, γιατί μάλλον θα έχει ζέστη.

3. Όσοι έχετε και θέλετε, μπορείτε να φέρετε μαζί σας εργαλεία κηπουρικής – καθαρισμού και ότι άλλο βοηθητικό νομίζετε γιατί δεν ξέρουμε πόσοι θα μαζευτούμε ….

4. Nα έχετε καλή διάθεση κι αν δεν έχετε θα την φτιάξουμε όλοι μαζί !

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ γιατί ΑΠΟ ΤΟ “ΧΕΡΙ” ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο