Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Λεβαδέων

O Δήμος Λεβαδέων προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2024 με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Τετάρτη 17/04/2024 έως και Τρίτη 23/04/2024 στον Δήμο Λεβαδέων :

  1. Με ηλεκτρονικό τρόπο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις email : mtheodoraki @ livadia . gr , d . dioikisis @ livadia . gr
  2. Στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Λεβαδέων , Πλ. Λάμπρου Κατσώνη , Λιβαδειά Τ.Κ.

32131 , Α΄όροφος , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ( πληροφορίες κ. Μαρία Θεοδωράκη τηλ 22613- 50839 , κ. Νικόλαος Φιλόσοφος τηλ. 22613 50833 )

Απαιτούμενα Αρνητικά Προσόντα

Δεν μπορούν να εκλεγούν υδρονομείς:

α. Οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγομένη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ’ όσον διαρκεί η στέρηση αυτή.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν σχετική αίτηση , στην οποία υποχρεωτικά θα δηλώνουν την Δημοτική Κοινότητα στην οποία επιθυμούν να απασχοληθούν .

Μαζί με την αίτησή τους πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά :

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του Α΄ μέρους του Ν. 3584/2007 .

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο .

4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης . Στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται και η χρονολογία της γεννήσεως του υποψηφίου

5. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ και ο αριθμός μητρώου ΙΚΑ του αιτούντος .

Επιπλέον επισημαίνεται ότι θα ζητηθεί αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας αντίγραφο Ποινικού Μητρώου των προς πρόσληψη υποψηφίων .

Δείτε εδώ :View Fullscreen

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο