Συνθέστε την κουζίνα σας με ποιότητα και υψηλό design!

Οι μελαμίνες Akritas είναι ειδικά κατασκευασμένες ακόμα και για τις πιο “απαιτητικές” ανάγκες και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Στη Xilotech φιλοξενείται μια μεγάλη ποικιλία από μελαμίνη σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ιδανικά για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Εξερευνήστε τις σειρές Digital Print, Standard και Artika και ανακαλύψτε τις πιο μοντέρνες προτάσεις στις πιο προσιτές τιμές, που θα σας εξασφαλίσουν την ποιότητα, την αντοχή και την αισθητική που θέλετε!

Μελαμίνες Cleaf σε πλούσιο χρωματολόγιο!

Οι Cleaf μελαμίνες διακρίνονται για την ποιότητα και την αισθητική τους και είναι ικανές να μεταμορφώσουν τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Περιηγηθείτε στην online συλλογή της Xilotech, ανακαλύψτε μελαμίνες ματ ή γυαλιστερής υφής, επιλέγοντας ανάμεσα από ένα πλούσιο χρωματολόγιο και εκτοξεύστε τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση του χώρου σας!

Μηχανισμοί κουζίνας που κάνουν τη διαφορά στη λειτουργικότητα!

Οι μηχανισμοί κουζίνας Blum και πιο συγκεκριμένα, οι έξυπνοι μηχανισμοί ντουλαπιών και συρταριών που θα βρείτε στη Xilotech είναι αυτοί που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας στην κουζίνα. Με κουμπάσα και φρένο, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους και είναι διαθέσιμοι σε εκπληκτικές τιμές. Συνδυάστε με οδηγούς συρταριών, μεντεσέδες, εσωτερικό συρτάρι και κουταλοθήκη και ολοκληρώστε τη λειτουργικότητα και την άνεση!

Κατασκευή κουζίνας με εγγύηση ποιότητας!

Η κατασκευή της κουζίνας σας μπορεί να γίνει εύκολα πράξη με τη συνδρομή της Xilotech. Έπιπλα πάγκου κουζίνας και γενικότερα μοναδικά έπιπλα κουζίνας, είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία προκειμένου να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν στο χώρο σας. Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές και επιλέξτε γωνιακές ή σε σχήμα π, ανάμεσα από μικρές και μεγάλες κουζίνες, στις διαστάσεις που θέλετε! Επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα στην Αθήνα (Καισαριανή) ή στα Γλυκά Νερά, εναλλακτικά κάντε click στο xilotech.gr και μεταμορφώστε την κουζίνα σας, εύκολα και γρήγορα!

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο