Ο Α.Ο. “Απόλλων” Ακραιφνίου την 2η θέση του Β’ ομίλου και ανεβαίνει στην Α’!-BINTEO,ΦΩΤΟ

Στον αγώνα “μπαράζ” που έγινε στο “ουδέτερο” γήπεδο των Βαγίων επικράτησε της ομάδας του Α.Ο. Μελισσοχωρίου με 4-1 (ημίχρονο 1-1)!

Η ομάδα του Α.Ο. “Απόλλων” Ακραίφνιου κατέλαβε, οριστικά, την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου “Αργύρης Μανόπουλος”, του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, που διοργάνωσε η ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2023-2024 και κέρδισε το δικαίωμα το ερχόμενο καλοκαίρι να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας!

Το συγκρότημα του Ανδρέα Μαρτιναίου, που “έχασε” στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον “νοκ άουτ” αγώνα κατάταξης (“μπαράζ”), που έγινε (27/4) στο “ουδέτερο”, δημοτικό, γήπεδο των Βαγίων, επικράτησε της ομάδας του Α.Ο. Μελισσοχωρίου με σκορ 4-1.

Ετσι, η ομάδα του Ακραίφνιου θα “συνοδεύσει” στην Α’ κατηγορία την ομάδα του Α.Ο. Πλαταιών η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση και στέφθηκε πρωταθλήτρια του Β’ ομίλου.

Η ομάδα του Ακραίφνιου, τυπικά φιλοξενούμενη, προηγήθηκε στο σκορ, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Μελισσοχωρίου σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος η ομάδα του Απόλλωνα ήταν καλύτερη, πέτυχε τρία γκολ κι έτσι, “πανηγυρικά”, έφτασε στην μεγάλη νίκη – άνοδο! Τρία γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Αρεφ κι ένα ο Σταμάτης Μπεθάνης.

starsports.gr

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες από Παντελής Μπατσούλης

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο