Ντασιώτης:Επανεκκίνηση του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

O Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας και πρ. Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων κος Γιώργος Ντασιώτης,με ανάρτησή του στα social media ανέφερε για επανεκκίνηση του ελεύθερου λαϊκού Πανεπιστημίου,στην ομιλία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλη Καραποστόλη με τίτλο “ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ”.

Δείτε την ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γιώργου Ντασιώτη

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ !!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ το 2012, ως Δημοτική Αρχή τότε, το ” ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ”, φιλοδοξώντας να ανοίξουμε μια κοιτίδα πολιτισμού και γνώσης.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022, που διακόπηκε η λειτουργία του, λόγω του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκαν 68 διαλέξεις, με σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων, των επιστημών, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Χώρας.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ συμπολίτες μας, από όλη τη Βοιωτία παρακολούθησαν, συμμετείχαν και ωφελήθηκαν από αυτές.
ΣΗΜΕΡΑ η νέα Δημοτική Αρχή, επανεκκίνησε τη λειτουργία του, προσδοκώντας έναν αντίστοιχα πετυχημένο δεύτερο κύκλο και γιατί όχι, καλύτερο από τον πρώτο.
ΤΟ ΘΕΜΑ της σημερινής διάλεξης “ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ” , με εισηγητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βασίλειο Καραποστόλη.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, όντας απολύτως πεπεισμένος πως η Παιδεία, είναι αυτή που θα μας κρατήσει όρθιους και αυτό ευχήθηκα, στο σύντομο χαιρετισμό μου, με πραγματική συγκίνηση για τη συνέχεια αυτής της δραστηριότητας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Αραπίτσα Γιώργου .



Σχετικά