ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Συνέχιση Λειτουργίας

δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Χαλκιδέων», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027», στο Δήμο Χαλκιδέων, που εδρεύει στη Χαλκίδα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά

(protokollo@dchalkideon.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει της υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ , Ληλαντίων & Μεγασθένους 34, Τ.Κ. 34132 στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κας Παυλάκη Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 22213 55126)

Aναλυτικά εδώ View Fullscreen

Σχετικά