Χαλκίδα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 63χρονης – «Ήξερε τον δολοφόνο της, μπορεί να ήταν στην κηδεία»

Τι λένε οικογενειακός φίλος και ξάδελφος του θύματος – «Ήταν ψυχούλα, δεν είχε εχθρούς»

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκίδα μετά τη δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της.

Το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα προσπαθεί να λύσει η Αστυνομία ενώ οι έρευνες στο σπίτι του εγκλήματος συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε οικογενειακός φίλος της 63χρονης. «Αυτός ο άνθρωπος, η Μαία, ήταν ένα πλάσμα αγνό, μία ψυχούλα. Δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να είχε εχθρούς. Δεν θα βρεις άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για την Μαρία και δεν ήταν και τόσο πολύ κατάκοιτη. Είχε χτυπήσει λίγο στη μέση, είχε πάει να σηκώσει τη μητέρα της και είχε ένα ράγισμα στη μέση. Από τη δουλειά δεν είχε φύγει, απλά έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές, θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη δουλειά. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα, ενώ στην αρχή είχε μαθευτεί και για χρυσαφικά. Είναι λίγο περίεργο, δηλαδή, μόνο στο δωμάτιο αυτηνής και γιατί δεν πήγαν στο άλλο σπίτι; Δεν έχει λογική όλο αυτό το πράγμα. Και δεν πήρε χαμπάρι κανένας γείτονας και μέρα μεσημέρι;».

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ήταν ακόμη και στην κηδεία της. «Μίσος. Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο. Περίεργα εκεί πέρα τα πράγματα, πολύ. Απ’ ό,τι ξέρω ναι και χθες στην κηδεία ήταν. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα».

«Η κόρη είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ. Είναι λίγο κλειστός άνθρωπος, ένας αψυχολόγητος άνθρωπος. Και στην κηδεία ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Μία ψυχρότητα. Κανά δύο φορές έπαθε κρίση πανικού, μετά τίποτα. Δεν το καταλάβαινες δηλαδή ότι είναι η κόρη εάν δεν την ήξερες. Δεν υπήρχαν ξεσπάσματα» συμπλήρωσε.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., είπε πως δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα κάποιος δράστης αλλά δεν έχει αποκληθεί το ενδεχόμενο να μην είναι γνωστός της οικογένειας ο δράστης.

Στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε και ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης. «Το τι συμβαίνει ακριβώς το ξέρει η Αστυνομία. Η κόρη ψάχνει να βρει ποιος ή ποιοι της έκαναν αυτό το μεγάλο κακό. Για εμάς είναι όλα ανοιχτά. Η μία πόρτα ήταν ανασφάλιστη. Το δωμάτιο της κόρης ήταν όπου εκεί ήταν τα χρήματα. Τα κοσμήματα ήταν αλλού και δεν πρόλαβε ίσως να ψάξει τα άλλα δωμάτια. Το κορίτσι ήτα σε σοκ».

«Σίγουρα ήταν δύο»

«Για μένα πρέπει να ήταν κάποιο πρόσωπο πάρα πολύ γνωστό που γνώριζε τα πάντα. Υπάρχει ένα σημείο τυφλό στο σπίτι, από την πίσω πλευρά που δεν έχει κάμερα, δεν έχει τίποτα, ίσως μπήκαν από εκεί. Ένας αποκλείεται να ήταν. Σίγουρα ήταν δύο», δήλωσε ξάδελφος του θύματος.

«Τα κλειδιά βρέθηκαν εκεί που τα είχα αφήσει. Πιστεύω ότι μπήκαν από το μπαλκόνι, που τα είχα αφήσει ανοιχτά γιατί ήταν μεσημέρι. Από την αρχή λέω ότι μπήκαν από το μπαλκόνι κι ήταν ξένοι», είχε δηλώσει η κόρη της 63χρονης.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και εξετάζονται από τις Αρχές, οι οποίες «χτενίζουν» την περιοχή για να βρουν βιντεοληπτικό υλικό και ό,τι άλλο στοιχείο μπορεί να φανεί χρήσιμο για να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Σχετικά