Η Ζήνα ταξίδεψε στις Θεσπιές, στο σπίτι της 13χρονης Αλεξίας -“Είδα τον Ταξιάρχη στο τελευταίο χειρουργείο”

Η Ζήνα ταξίδεψε στις Θεσπιές, στο σπίτι της 13χρονης Αλεξίας που βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από αδέσποτη σφαίρα που δέχθηκε στην αυλή του σπιτιού της.

Toν δικό της αγώνα δίνει η 13χρονη Αλεξία που καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της ανήμερα το Πάσχα.

Προσπαθεί να επανέλθει η μικρή Αλεξία που πριν από πέντε χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα στο σπίτι της, στις Θεσπιές.

Ήδη η πρόοδος που έχει σημειώσει είναι ένα θαύμα, καθώς μετά από έξι χειρουργεία και με 95% αναπηρία, μπορεί να μιλά και να επικοινωνεί. Αυτό που ονειρεύεται τώρα είναι να καταφέρει να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου υπάρχει ένα ειδικό κέντρο που μπορεί να τη βοηθήσει, ώστε να περπατήσει ξανά και να σταθεί όρθια.

Η Αλεξία μας είναι ένας λαβωμένος άγγελος επί γης. Με έχει διδάξει πολλά, έχει δύναμη και τον Θεό κοντά της. Πρόκειται για ένα ζωντανό θαύμα“, είπε ο ιερέας θείος της και νονός της, πάτερ Αλέξιος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Όπως πρόσθεσε όταν έγινε το κακό, έταξαν το κοριτσάκι στον Ταξιάρχη Πανορμίτη, ο οποίος έκανε το θαύμα του και τώρα η Αλεξία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι γονείς της Αλεξίας έχουν βαθιά πίστη ότι το παιδί θα μπορέσει να περπατήσει ξανά μετά από το ταξίδι στην Αμερική και γι’ αυτό ζητούν και τη βοήθεια του κόσμου, που έχει σταθεί δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στο τελευταίο χειρουργείο, η ίδια η Αλεξία βίωσε το θαύμα. Αφού συνήλθε είπε στη μαμά της “δε φοβήθηκα καθόλου γιατί είδα εσένα με φτερά αγγέλου”. Ο Ταξιάρχης της φανερώθηκε με τη μορφή της μητέρας της”, είπε ο θείος της,πατήρ Αλέξιος, ενώ η ίδια όταν ερωτήθηκε πως ένιωσε απάντησε: “Ένιωσα τέλεια“.

Δείτε το βίντεο εδώ https://player.glomex.

Δίπλα στην οικογένεια στάθηκε και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος.

“Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες στον ανθρώπινο πόνο”, είπε ο πατήρ Αλέξιος, που τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού είναι και πνευματικός του.

Αυτό που προσεύχονται οι γονείς της Αλεξίας είναι η Αλεξία να επανέλθει και να τη δουν να περπατά ξανά. Η ίδια πάντως θα προσπαθήσει με όπλο το χαμόγελο και το χιούμορ της. Άλλωστε όπως είπε και η ίδια: “Είμαι κούκλα, είμαι η καλύτερη και σας αγαπώ όλους”.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσομε την Αλεξία να πραγματοποιήσει το ένα και μοναδικό της όνειρο, να περπατήσει ξανά ❤️

ΙΒΑΝ GR 1601103980000039800958694

ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΑΛΕΞΙΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχετικά