Παράκληση για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων στη Λιβαδειά(φωτο)

Ιερά Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με την συμμετοχή των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, που ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, τελέστηκε την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 Ιερά Παράκληση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας.

Στην Ιερά Παράκληση χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος προσευχήθηκε μαζί με όλους τους συμμετέχοντες, γονείς και εκπαιδευτικούς, για την ενίσχυση και τον φωτισμό των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ο Σεβασμιώτατος συμβούλεψε τα παιδιά να έχουν πίστη στο Θεό και αγάπη για τους συνανθρώπους τους και να θυμούνται ότι και μετά τις εξετάσεις ο αγώνα τους συνεχίζεται, αφού η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν να μελετούν και τους ανέφερε από τον Λόγο του Μ.Βασιλείου προς τους νέους, το παράδειγμα με τις μέλισσες, που παίρνουν από τα λουλούδια μόνο αυτό που χρειάζονται, κι έτσι κι οι νέοι από αυτά που διαβάζουν να κρατάνε τα καλά και ωφέλιμα. Τους είπε ότι όλοι είμαστε κοντά τους με τις προσευχές και την αγάπη μας και τους ευχήθηκε να είναι υγιείς και να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Τέλος, προσφέρθηκε στα παιδιά κέρασμα και ο Σεβασμιώτατος τους έδωσε ως ευλογία μια εικονίτσα της Παναγίας.

imtl.gr

Σχετικά