Βασίλης Καρράς: Σε ποιους αφήνει τη μεγάλη περιουσία του

Τα δύο αγαπημένα πρόσωπα του δημοφιλούς τραγουδιστή που κληρονομούν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από την ζωή, με την είδηση να σκορπά θλίψη στο πανελλήνιο. Σήμερα, για πρώτη φορά έρχονται στο φως λεπτομέρειες σχετικά με την διαθήκη του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή η οποία δημοσιεύθηκε στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η περιουσία του ερμηνευτή ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ και τα δύο άτομα που την κληρονομούν, είναι η σύζυγός του, Χριστίνα, και η κόρη του, Ειρήνη.

Στα περιουσιακά στοιχεία του καλλιτέχνη περιλαμβάνονται ακίνητα ,τραπεζικές καταθέσεις αλλά και η μεγαλύτερη κληρονομιά του, τα δικαιώματα των τραγουδιών του.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το 50% της περιουσίας του τραγουδιστή το κληρονομεί η σύζυγός του και το υπόλοιπο 50% η κόρη του. Όσον αφορά στα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, για τα επόμενα 50 χρόνια θα ανήκουν στην σύζυγό του Χριστίνα.

Αναλυτικά, η διαθήκη του περιλαμβάνει:

Τη μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης
Το «χωριό της Ειρήνης»
Το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
Το παραθαλάσσιο εξοχικό του
Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα
Τραπεζικές καταθέσεις
Τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγό του

Αξίζει να σημειωθεί παλιότερα είχε γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Βασίλη Καρρά να πουλήσει το «χωριό της Ειρήνης» για 7 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε αρνηθεί.

Σχετικά