Χωρίς χρήματα εδώ και μέρες το ATM της Πειραιώς στην Αλίαρτο-Αποσύρει τις καταθέσεις του ο Δήμος

Χωρίς λεφτά άφησε εδώ και πέντε ημέρες, εκατοντάδες δημότες το ΑΤΜ που έχει εγκαταστήσει η Τράπεζα Πειραιώς στην Αλίαρτο,γεγονός που προκάλεσε την έντονη αγανάκτηση του δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων κ.Γιώργου Αραπίτσα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου στο fb αναφέρει:

Κύριοι της τράπεζας Πειραιώς αισθανόμαστε απέχθεια στο πρόσωπο σας,ταλαιπωρείτε χιλιάδες δημότες τουλάχιστον 5 ημέρες χωρίς να έχετε την ευαισθησία ,να λειτουργήσετε ορθά το ΑΤΜ στην Αλίαρτο.

Το έχετε εκτός λειτουργίας και παρά τις άπειρες οχλήσεις μας ούτε μια απάντηση, έστω για τα μάτια του κόσμου δεν μας δώσατε.

Γνωρίζετε πως δεν υπάρχει στο δήμο κανένα πιστωτικό ίδρυμα και πολλές φορές ο κόσμος πηγαίνει να σηκώσει τη μισθοδοσία του, την σύνταξη του και δεν υπάρχουν χρήματα. Τις περισσότερες φορές το ΑΤΜ ειναι εκτός λειτουργίας Σαββατοκύριακα και αργίες. Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων παρά την απαράδεκτη,απρόσμενη και άδικη κατάργηση του υποκαταστήματός σας στην Αλίαρτο, πριν 5 χρόνια, έχει τις καταθέσεις του και τα αποθεματικά του, στο κατάστημά σας. Εξαντλήθηκε όμως η υπομονή μας και είναι καιρός να επιλέξουμε άλλο τραπεζικό κατάστημα.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο