Ριτσώνα: Δύο συλλήψεις για την άγρια δολοφονία του 29χρονου Σύρου στη Δομή Φιλοξενίας

Δύο άτομα συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία που συνέβη χτες (22.06.2024) σε υπαίθριο χώρο εντός της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας Ευβοίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Χαλκίδας προχώρησαν στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας ενός 29χρονου Σύρου που δολοφονήθηκε άγρια στη Ριτσώνα και άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής, λόγω σοβαρών τραυμάτων που έφερε στο σώμα του, από αιχμηρό αντικείμενο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν αμέσως δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετά τη ολοκλήρωση της έρευνας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, για την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία.

Τόσο οι συλληφθέντες, όσο και το θύμα ήταν φιλοξενούμενοι της Δομής.

Ο χώρος που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, αποκλείστηκε και εξερευνήθηκε διεξοδικά.

Από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε αρχικά ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο βρέθηκε στο σημείο όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικίσκο, όπου διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, εντός του οποίου βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας, συνολικού μήκους 28 εκατοστών και διάφορα είδη ένδυσης.

Όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο