Προσλήψεις 11 ατόμων στο Δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στο Δήμο Δελφών, ενός (1) Καλλιτεχνικού Διευθυντή και έντεκα (11) καθηγητών μουσικής, με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών της εκπαιδευτικής περιόδου 2024-2025 (με ωριαία αντιμισθία), της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού (ωδεία, φιλαρμονικές).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην διεύθυνση: Δήμος Δελφών, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας, Ρήγα –Κοντορήγα 12, Τ.Κ 33100 Άμφισσα (υπόψη κας Ευσταθίας Βελαώρα ή κας Ευσταθίας Καρανάσου)(τηλ. Επικοινωνίας 22650 72077).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης περίληψης της ανακοίνωσης στον ημερήσιο τύπο και για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες.

Αναλυτικά εδώ View Fullscreen

Σχετικά