Ράλλυ Ακρόπολις: Κλειστοί δρόμοι και απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ειδική διαδρομή της Θήβας

Απαγόρευση κυκλοφορίας – στάσης στάθμευσης των οχημάτων το Σάββατο 07/09/2024 λόγω διεξαγωγής του αγώνα EKO Rally Acropolis 2024

   Με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση στάθμευση παντός οχήματος, πλην των οχημάτων των κριτών του αγώνα ή άλλων εμπλεκομένων οχημάτων, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής αυτού, καθώς και η κίνηση, διάβαση των πεζών και ποιμνίων το Σάββατο 07-09-2024 για την Ειδική διαδρομή Νο 8 «ΘΗΒΑ» και συγκεκριμένα στην παρακάτω διαδρομή :

  • Εκκίνηση – Αφετηρία : Από διασταύρωση ανώνυμης χωμάτινης οδού με επαρχιακή οδό Ασωπίας 500 μ. μετά την έξοδο του χωριού Νεοχωράκι, αριστερά 40μ. από την άσφαλτο στον ανηφορικό χωμάτινο δρόμο αριστερά.
  • Τερματισμός : Ανώνυμη δασική οδός πλησίον Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Νεοχωρακίου

Η απαγόρευση θα ισχύσει μεταξύ των ωρών 07:30 και 13:30

   Τα χρονικά όρια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μπορούν να παραταθούν, μειωθούν καθώς και να μην εφαρμοσθούν εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση των επικεφαλής των μέτρων.

   Η ισχύς της εν λόγω Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των προβλεπόμενων από το Νόμο μέσων οδικής σήμανσης, για την έγκαιρη εκτροπή της κυκλοφορίας και την αποτροπή κινδύνου ατυχημάτων.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο