Αυτοί είναι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς προκειμένου να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Στρ. Ιωάννου 24, από τις 08.30 έως 20.00, με φυσική παρουσία των μελών.

Την Πέμπτη 5/9 ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, η διαδικασία υποβολής των συμμετοχών για τις επερχόμενες εκλογές.

Δύο συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των εμπόρων της πόλης η “Φωνή των Εμπόρων” του νυν προέδρου Δημήτρη Γέρου και η “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων” που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα ακόλουθα για το Δ.Σ και των αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπόρων είναι τα κάτωθι:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς συμπληρώνει φέτος 125 έτη ενεργής παρουσίας στην τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς. Ο Σύλλογος που εκπροσωπεί την πλειοψηφία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Λιβαδειάς συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια μαζικά σε όλους τους αγώνες και τις δράσεις διεκδίκησης για τον τόπο μας.
Ανέλαβε πρωτοβουλίες για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τους επαγγελματίες αλλά και τους πολίτες. Διοργάνωσε και συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις που κρατάνε την πόλη ζωντανή και τονώνουν την αγοραστική δύναμη.

Όλα αυτά με την συμμετοχή των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη Λιβαδειά, ανεξαρτήτου
επαγγέλματος, αποδείξαμε στην πράξη ότι η συμμετοχή επιφέρει θετικά αποτελέσματα.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο