Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε και οι εκπαιδευτικοί υποδέχθηκαν παλιούς και νέους μαθητές στα ανακαινισμένα σχολικά μας κτίρια.

Το μήνυμα της Δημάρχου:

Στη χαρά του νέου αυτού ξεκινήματος ήμασταν κοντά τους, αφού παρευρεθήκαμε στον Αγιασμό όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Στο πλευρό της Σχολικής Κοινότητας βρισκόμαστε ανελλιπώς, χρόνια τώρα, έτοιμοι να αφουγκραστούμε και να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες, που μας θέτουν υπόψη οι Διευθύντριες και Διευθυντές μας, με τους οποίους διατηρούμε αγαστή συνεργασία.

Η φετινή διδακτική χρονιά βρήκε τις σχολικές υποδομές μας αναβαθμισμένες. Με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ, οι «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», σε συνεργασία με τον Δήμο μας, προχώρησαν σε επισκευές στα σχολικά κτίρια της Ελάτειας. Πέραν των παραπάνω επισκευών, φροντίσαμε με ίδιους πόρους για παρεμβάσεις και στα υπόλοιπα σχολικά μας κτίρια, ώστε όλοι οι μαθητές να χαρούν τις ανακαινισμένες υποδομές μας. Άλλωστε, στόχος όλων μας είναι να αισθάνονται τα παιδιά ασφαλή και χαρούμενα, τις ώρες που βρίσκονται στο σχολείο.

Ευχόμαστε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς υγεία, αλληλεγγύη και δύναμη. Μακάρι τα σακίδια των παιδιών μας να γεμίσουν με όνειρα, στόχους και ελπίδα για ένα μέλλον, όπως το φαντάζονται και όπως τους αξίζει. Εμείς θα στεκόμαστε διακριτικά δίπλα τους, απομακρύνοντας με σθένος τα εμπόδια, που εμφανίζονται στον δρόμο τους.

Καλή αρχή και καλή πρόοδο!

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο