Γιατί διχάζετε τους γιατρούς της Βοιωτίας, αποκλείοντας τους Νοσοκομειακούς από το επίδομα κύριε Γεωργιάδη;

Με Αναφορά που κατέθεσα στη Βουλή και απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας επισημαίνω και πάλι τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, υποχρηματοδότησης, ελαστικής εργασίας και αποδιοργάνωσης των δύο νοσοκομείων της Βοιωτίας.

Αυτά καταγράφονται αναλυτικά σε σχετική Καταγγελία της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας (ΕΝΙΒ), την οποία συνυπέβαλα με την Αναφορά μου.

Οι γιατροί της Βοιωτίας καταγγέλλουν:

τις μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό που βάζουν σε επισφάλεια τη λειτουργία και των δύο νοσοκομείων αλλά και την περαιτέρω απαξίωσή τους με τον διαχωρισμό των γιατρών των κέντρων Υγείας και των Νοσοκομειακών, που ενώ ανήκουν στην ίδια περιοχή, χαρακτηρισμένη μεταξύ των άγονων περιοχών ως ζώνη Β, δεν θα λαμβάνουν όλοι το επίδομα που ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό..

Να πως επιτυγχάνει την απαξίωση και των δύο Νοσοκομείων μας η κυβέρνηση Ν.Δ.!

Γιατί ποιος γιατρός θα επιλέξει προκηρυγμένες θέσεις που δεν θα του παρέχουν το σχετικό επίδομα;

Αντιστεκόμαστε στη συνεχιζόμενη διάλυση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση της ΝΔ και απαιτούμε να μπει αμέσως τέλος στην εμπορευματοποίηση, την εγκατάλειψη και την υποστελέχωση των δημόσιων δομών υγείας της Βοιωτίας!

H Αναφορά μου και η Καταγγελία της ΕΝΙΒ, όπως κατατέθηκαν στη Βουλή: https://drive.google.com/file/d/1RdRn7m2ImaMUQuuvpT0y4DVguuRNM0nB/view?usp=sharing

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο