Αλέκος Στάικος:Η αδιαφορία…. του Δήμου Θηβαίων ρυπαίνει!!!

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ….ΡΥΠΑΙΝΕΙ!!!

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ, ενημέρωσα το σώμα για μια πολύ σοβαρή καταγγελία που μου έγινε προ ημερών από κατοίκους της Κοινότητας Βαγίων και το διαπίστωσα με δική μου αυτοψία ότι το αντλιοστάσιο των λυμάτων που στέλνει τα λύματα μέσω κλειστού αγωγού στον βιολογικό καθαρισμό της Θήβας δεν λειτουργεί εδώ και πολλούς μήνες!!!!!!!!

Αποτέλεσμα αυτού είναι τα λύματα να κυλούν ακατέργαστα στο διπλανό ρέμα με τελικό αποδέκτη την Υλίκη.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα.

Αλήθεια, πως να γνωρίζει όταν η ενασχόληση του με την επιχείρηση εξαντλείται μόνο στην παρουσία του στα διοικητικά συμβούλια και τίποτα άλλο;;;

Συσσωρευμένα προβλήματα και αστοχίες της τελευταίας πενταετίας οδηγούν την υπηρεσία σε κατάρρευση.

Αδυναμία έκδοσης λογαριασμών στους καταναλωτές, αδυναμία πληρωμής των προμηθευτών, αδυναμία επισκευής βλαβών, αδυναμία εκπλήρωσης υποχρεώσεων στους εργαζόμενους και πολλά ακόμα συνθέτουν την σημερινή εικόνα της ΔΕΥΑΘ.

Η περίπτωση, όμως, της μη λειτουργίας του αντλιοστασίου των Βαγίων, με τόσο μεγάλη περιβαλλοντική επίπτωση ξεπερνά κάθε όριο αδιαφορίας και εγκατάλειψης.

Καλώ τη ΔΕΥΑΘ, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος και Δημόσιας Υγείας καθώς και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας να προβούν άμεσα σε δειγματοληψία και ανάλυση των λυμάτων και τη διαφανή παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

Aλέκος Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Θηβαίων

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο