Νέες θετικές εξελίξεις για την υγεία στη Βοιωτία

Λευκός καπνός” βγήκε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δελτίου τύπου ο κυβερνητικός βουλευτής Βοιωτίας κ.Λευτέρης Κτιστάκης, από τη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Την Πέμπτη 12η Σεπτεμβρίου 2024, ο βουλευτής Βοιωτίας Λευτέρης Νικ. Κτιστάκης μαζί με τον Δήμαρχο Θηβαίων κύριο Γιώργο Αναστασίου και την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κυρία Φιλιώ Πρωτόπαπα, συναντήθηκαν στο Υπουργείο Υγείας με τον Υπουργό κύριο Άδωνη Γεωργιάδη.

Στη συζήτηση που έγινε, ο κύριος Υπουργός διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν υφίσταται κανένας σχεδιασμός ούτε πρόθεση υποβάθμισης ή κατάργησης οποιουδήποτε εκ των δύο νοσοκομείων του Νομού.

Επίσης, ο κύριος Υπουργός δέχθηκε τα επιχειρήματα και τις αντιρρήσεις που προβλήθηκαν για τον αποκλεισμό της Θήβας, της Λιβαδειάς και των Οινοφύτων από τον χαρακτηρισμό τους ως προβληματικές περιοχές και διαβεβαίωσε ότι θα συμπεριληφθούν στην κατηγορία Β΄ της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκαν στον κύριο Υπουργό ορισμένα σχέδια προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Θήβας, για τα οποία συμφωνήθηκε να εξετασθεί πιο επισταμένα η δυνατότητα πραγματοποίησής τους.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο