Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θηβαίων-Δείτε τα θέματα

dimarxeio-thvas

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στην 15η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) «δια ζώσης» τη ΔΕΥΤΕΡΑ    16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 και ώρα 18:00 με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης :

        

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

  1. Έγκριση σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού στα πλαίσια κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος  του Δήμου Θηβαίων 2024-2027.
  • Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων του Αυτοτελούς Τμήματος πρώην ΔΗΚΕΘ και συγκεκριμένα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Θήβας και των Δημοτικών Κινηματογράφων (θερινού – χειμερινού), του Δήμου Θηβαίων.
  • Λήψη απόφασης για: α) την απευθείας αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Νεκτάριου Χατζηδούρου μεταξύ των Ο.Τ.418-416  με σκοπό την πλήρη διάνοιξη της δημοτικής οδού Αν. Τσούγκα και β) έγκριση του πρακτικού καθορισμού της αξίας αυτού από την ορισθείσα Εκτιμητική Επιτροπή.
  • Έγκριση  προσκύρωσης δημοτικής έκτασης επιφάνειας 16,25τ.μ. η οποία ευρίσκεται νότια της ιδιοκτησίας των Στ.Φουντουζή και Φωτ. Κασκαρίκη επιφάνειας 183,42τ.μ. στο Ο.Τ. 385γ  εντός του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως της Θήβας και ορισμός εκτιμητικής επιτροπής (Σχετ. η υπ’ αριθ. 249/2024 Απόφαση Δ.Επιτροπής).
  • Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ»”.
  • Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ» .
  • Σύσταση Δημοτικών Επιτροπών Α΄βαθμιας & Β΄βαθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θηβαίων, του  άρθρου 30 ν. 5056/23 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων των καταργούμενων σχολικών επιτροπών (και της καταργημένης δημοτικής επιτροπής παιδείας του άρθρου 50 του ν. 1566/85).
  • Έγκριση εισόδου εξόδου για ιδιωτικό  ΚΤΕΟ ιδιοκτησίας Ντάμκα Χρήστου στη κτηματική περιφέρεια Πυριού , Δ.Κ Θήβας του Δήμου Θηβαίων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

        ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  

                                         ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο