Α.Ο. “Η Θήβα”: “Πρόβα τζενεράλε” με Α.Ε. Μυκόνου!

Εντός έδρας, “κόντρα” στην ομάδα της Μυκόνου, θα δώσει το τελευταίο φιλικό τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα της Θήβας! 

Η ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα” είχε “κλείσει” για αυτή την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, φιλικό παιχνίδι, εκτός έδρας, με την ομάδα του Α.Ο. Νέας Ιωνίας, την οποία θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα (βάσει του προγράμματος) το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, προτελευταίας του α’ γύρου!

Το φιλικό αυτό, τελικά, ακυρώθηκε μιας και η ομάδα της Νέας Ιωνίας χθες (Τετάρτη, 11/9) έδωσε, επίσημο, αγώνα στην Ρόδο, για την Β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας betsson 2024-2025, με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε. Ροδιων Αφάντου, που κρίθηκε στην παράταση και στο οποίο πανηγύρισε, τελικά, την πρόκριση!

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θήβας, όμως, δεν έμειναν με… “σταυρωμένα χέρια”, κινήθηκαν γρήγορα και έκλεισαν νέο ματς καθώς δεν θα ήταν καλό να μην δώσουν φιλικό οι παίχτες και να πάνε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Βάρη, “κόντρα” στην ομάδα του Κυανού Αστέρα, έχοντας μόλις τρια φιλικά στα πόδια τους.

Ετσι, οι “ροσονέροι” την Κυριακή, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου, η οποία, με την σειρά της, προετοιμάζεται για την συμμετοχή της, επίσης, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά στον Γ’ όμιλο και στην “πρεμιέρα” έχει αποστολή εκτός έδρας, απέναντι στην ομάδα του Παναιγιάλειου.

Το ματς συμφωνήθηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Θήβας, με ώρα έναρξης στις 12:00′ μιας και η νησιωτική ομάδα αντιμετωπίζει το γνωστό συγκοινωνιακό πρόβλημα!

Αξίζει να τονίσουμε οτι στην ομάδα της Μυκόνου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο έμπειρος τερματοφύλακας, Ηλίας Διαμαντής, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της Θήβας!

*Φωτο από το φιλικό ματς που έδωσε η ομάδα της Θήβας την Κυριακή, 8/9, στην έδρα της, με την ομάδα του Α.Ο Λουτράκι και το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0)! 

starsports.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο