Δύο απινιδωτές στο Κυριάκι από την “Σωληνουργεία Κορίνθου”

Δωρεά απινιδωτών από την Α.Ε Σωληνουργεία Κορίνθου,

στη Δημοτική Ενότητα Κυριακίου

Ιδιαίτερης σημασίας η εταιρική κοινωνική προσφορά και ευαισθησία

της Α.Ε. Σωληνουργεία Κορίνθου.

Για την επίτευξη του στόχου της δημιουργίας ενός καλύτερου δικτύου απινιδωτών τοποθετημένων σε λειτουργικά σημεία στον οικισμό της Δ.Ε Κυριακίου, κατόπιν σχετικού αιτήματος από τον Δήμο Λεβαδέων μέσω του αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Γκώνια ζητήθηκε η δωρεά δυο αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών με την ανάλογη συσκευασία φύλαξης – μεταφοράς, από την Α.Ε Σωληνουργεία Κορίνθου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς του ομίλου προς τις τοπικές κοινωνίες και της ευαισθητοποίησης και έμπρακτης υποστήριξης που αναδεικνύει σε θέματα υγείας και ασφάλειας.

Η τοποθέτηση του ενός εκ των δύο θα είναι εντός του Δημόσιου περιφερειακού ιατρείου (πρώην αγροτικό ιατρείο) της Κοινότητας Κυριακίου. Το δεύτερο θα παραχωρείται σε εθελοντές κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων.

Εκτιμώντας την ανάπτυξη και την ενίσχυση των μακροχρόνιων σχέσεων της Σωληνουργείας Κορίνθου που αποτελεί έναν κοινωνικό εταίρο στην περιοχή, την εταιρική της πολιτική και την κοινωνική προσφορά, ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Καραμάνης και ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γκώνιας ευχαριστούν θερμά την Α.Ε Σωληνουργεία Κορίνθου και εκτιμούν την ιδιαίτερη αξία της χορηγίας αυτής προς τους συμπολίτες και τους δεκάδες εργαζόμενους, κατοίκους του Κυριακίου, στην εταιρεία.

Στην τελετή παράδοσης και παραλαβής των πλέον σύγχρονων απινιδωτών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, παραβρέθηκαν οι κ.κ, Βασίλειος Γκότσης  Plant Director, Δρ. Αθανάσιος Ταζεδάκης Operations Senior Director, διευθυντές της εταιρείας, Γιάννης Ζυγογιάννης ιατρός του Δημόσιου περιφερειακού ιατρείου  της Κοινότητας Κυριακίου και ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Γκώνιας Ναύαρχος Λ.Σ (ε.α) που εκπροσώπησε το δήμο Λεβαδέων.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο