Μαθήματα “Bucket drumming” στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και ο σύλλογος «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» σε συνεργασία με το Μουσικό Στούντιο Fortepiano διοργανώνουν μια ακόμη σειρά των επιτυχημένων μαθημάτων με τον τίτλο «BUCKET DRUMMING στη Βιβλιοθήκη!».

Διδάσκει η μουσικός και εκπαιδευτικός Φιλιώ Στάμου, καλλιτεχνική διευθύντρια του Μουσικού Εργαστηρίου Fortepiano.

Τμήματα: Γονέων-Παίδων, Παιδικό και Εφήβων-Ενηλίκων

Χρόνος υλοποίησης: Οκτώβριος 2024 – Ιούνιος 2025. Δύο (2) Σάββατα το μήνα, πρωινές ώρες

Έναρξη: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 (οι ώρες κάθε τμήματος θα ανακοινωθούν έγκαιρα στους συμμετέχοντες)

Τόπος: στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς (Κάδμου 7, 3ος όρ.).

Το Bucket Drumming,είναι μια δραστηριότητα, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων, συνδυάζει τη διασκέδαση με τη δημιουργικότητα, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της μουσικής με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τα απλά πλαστικά, οι κουβάδες, μεταμορφώνονται σε μουσικά όργανα στα χέρια των συμμετεχόντων, δημιουργώντας έναν ζωντανό και ρυθμικό ήχο που εμπνέει και ενθουσιάζει.

Η δραστηριότητα είναι ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη μουσική. Ελάτε να διασκεδάσουμε, να μάθουμε νέες τεχνικές και να ζήσουμε την εμπειρία της συλλογικής δημιουργίας μέσα από τους ρυθμούς του Bucket Drumming!

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες, πρωινά Σαββάτου, στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς. οι θέσεις είναι περιορισμένες και η συμμετοχή ανά τμήμα έχει ως εξής:

Κόστος συμμετοχής ανά Τμήμα*:

Γονέων-Παίδων 15€ για τον γονέα και 5€ για κάθε παιδί
Παιδικό & Εφήβων-Ενηλίκων 15€/άτομο τον μήνα

*Ισχύουν ειδικές τιμές για τους μαθητές του Fortepiano

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Δήλωση Συμμετοχής online http://www.liblivadia.gr

Πληροφορίες στη Βιβλιοθήκη και στο τηλ. 690 6060 754 (Κ. Κεράστα) & στο Fortepiano (τηλ. 6979 77 35 41)

Λίγα λόγια για τη Φιλιώ Στάμου

 Πιανίστα – Συνθέτις – Θεατρολόγος.

Διπλωματούχος Πιάνου – Σύνθεσης. Πτυχιούχος Ακκορντεόν, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας. Πτυχιούχος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Είναι κάτοχος πιστοποιημένης επιμόρφωσης από το ΕΚΠΑ στην Μουσικοκινητική Αγωγή και στην Διαπαιδαγώγηση στην Σχολική Ηλικία, καθώς και εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην “Παιδαγωγική του πιάνου και σύγχρονες προσεγγίσεις: Αυτοσχεδιασμός, ομαδικό πιάνο, συμπερίληψη και σύγχρονο ρεπερτόριο” από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Έχει συμμετάσχει και βραβευτεί σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Πιάνου. Έχει δώσει ατομικά ρεσιτάλ και έχει συνεργαστεί και συμμετάσχει σε πληθώρα συναυλιών, εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πολιτιστικών Φορέων και Ωδείων τόσο της Αθήνας όσο και της Λιβαδειάς. Έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικά εκδηλώσεις όπως οι παραστάσεις “ΝΟΣΤΟΣ”, ‘ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΕΡΙΑ” κ.α., ενώ συνθέσεις της εκτιμώνται ιδιαίτερα όπως το ξεχωριστό έργο “Κυκλαδίτικος Χορός” για σόλο πιάνο (εκδ. Protasis Music Publishing).

Μαθητές της διέπρεψαν και διαπρέπουν αποκτώντας διακρίσεις σε Πανελλήνιους Μουσικούς Διαγωνισμούς. Έχει πολύχρονη εμπειρία διδασκαλίας (από το 2001), και από το 2020 λειτουργεί το δικό της Μουσικό Στούντιο “FORTEPIANO” στη Λιβαδειά.

Διδάσκει Bucket Drumming για τρίτη χρονιά στην πόλη της Λιβαδειάς.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο