Α.Ο. Ελλοπιακός: “Καταγγέλλει” την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας!

“Καταγγελία” για την μη έκδοση δελτίων μια ημέρα πριν από την
έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας 2024-2025 “Στάθης
Χατζηλάμπρος”!

Η ανάρτηση – “καταγγελία” του Α.Ο. “Ελλοπιακός”:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Απευθυνόμαστε προς όλα τα σωματεία της Βοιωτίας για να τους ενημερώσουμε μιας και γνωρίζουμε και γνωρίζετε όλοι πάρα πολύ καλά πως λειτουργούμε και πως ματώνουμε κάθε χρόνο για να κρατήσουμε ζωντανά αυτά τα κομμάτια της κοινωνίας στα μικρά χωριά μας αλλά και στις πόλεις.

Σήμερα διαδραματίστηκε ένα γεγονός όπου η ΕΠΣ του νομού μας δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να ολοκληρώσει τις μεταγραφές, λόγω του ότι η ομάδα που μας παρείχε παίκτες έχει κάποιο οφειλή προς την ένωση. Ασφαλώς γνωρίζουμε όλοι ότι δεν επιτρέπεται από την νομοθεσία και Τον κανονισμό της ΕΠΟ να προβαίνεις σε μεταγραφές εάν έχεις οφειλές. Στην κλήρωση για τα πρωταθλήματα ο έκπτωτος πρόεδρος μας ανακοίνωσε ότι, οι οφειλές των ομάδων ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ.

Όμως το τραγικό και φασιστικό που συνέβη σήμερα και που δίνει και μία απάντηση στο γιατί το ποδόσφαιρο στον τόπο μας έχει πάρει τον κατήφορο είναι ότι, απαγόρευσαν στους ανθρώπους της ομάδας που είχε την οφειλή να πληρώσουν τα χρέη τους. Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα να μην εκδοθούν τα δελτία των παικτών που έχουν την υπογραφή και του σωματείου αλλά και των παικτών τον ίδιων και για τα δελτία που προσέξτε, έχουμε πληρώσει παράβολο έκδοσης στην ΕΠΟ 20 ημέρες πριν.

Για το λόγο αυτό και για σεβασμό απέναντι στην προσπάθεια τόσο τη δική μας αλλά και όλων απευθυνθήκαμε στην δικαιοσύνη. Η κίνηση αυτή προφανώς δεν έρχεται ενάντια στα σωματεία τα οποία και αυτά πιθανά να έχουν οφειλές αλλά είναι μία κίνηση για να προστατευτούν τα συμφέροντα της ομάδας μας και όλων όσων τυγχάνει να αδικούνται

Το επισυναπτόμενο έγγραφο κατατέθηκε σήμερα στην εισαγγελία Θηβών και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 2045 / 20 – 09 – 2024

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο