ΣΥΡΙΖΑ – Νοτοπούλου: «Ο Κασσελάκης γελοιοποιούσε το κόμμα – Αυτός προκάλεσε την πρόταση μομφής»

Σχολιάζοντας τα δρώμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Νοτοπούλου καταλόγισε στον έκπτωτο Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, ότι «γελοιοποιούσε το κόμμα» κι ενώ «αυτός προκάλεσε την πρόταση μομφής, μετά μιλούσε για κουκούλες».

Όλα αυτά, έξι εικοσιτετράωρα ύστερα από την αποκάλυψη της κυρίας Νοτοπούλου ότι έχει υποστεί εκφοβισμό από τον Κασσελάκη. «Τον κάλεσα να με διαψεύσει, αλλά δεν έκανε κάτι. Μας έδειχνε με το δάχτυλο, ποιοι χειροκροτούν και ποιοι όχι. Χαρακτήρισε ως “υπονομευτή” τον Αλέξη Τσίπρα και μίλησε δημοσίως για κουκουλοφόρους.

Στην πραγματικότητα, είπα ότι υπήρχαν αυταρχικές συμπεριφορές και ευθείες απειλές πολιτικής φύσεως από τον Στέφανο Κασσελάκη. Υπάρχουν και έγγραφα – ντοκουμέντα. Οι άνθρωποι Κασσελάκη δεν έχουν καμία αγάπη για το κόμμα. Θα προσπαθήσω να το κρατήσω ψηλά, μέχρι τέλους. Μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους», σχολίασε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πήραμε την απόφαση εχθές να πάμε σε ένα πολιτικό Συνέδριο. Οι Σωκράτης Φάμελλος και Όλγα Γεροβασίλη θα ήταν αξιοπρεπείς λύσεις, αλλά μπορούν να υπάρξουν κι άλλοι», επεσήμανε ακόμη, εξαπολύοντας «βολές» κατά και της Θεοδώρας Τζάκρη.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο