Μαρινέλλα: Ώρες αγωνίας μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο – Νοσηλεύεται στο «Υγεία»Δείτε βίντεο

Μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» όπου υποβλήθηκε σε ενδελεχείς εξετάσεις – Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν εγκεφαλικό επεισόδιο βαριάς μορφής και θα εισαχθεί για νοσηλεία στη ΜΕΘ- Στο πλευρό της η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη – Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο

Στιγμές αγωνίας ζουν οι κοντινοί άνθρωποι της Μαρινέλλας και ιδίως η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη, που έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μητέρας της, αναμένοντας τα αποτελέσματα των ενδελεχών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε η δημοφιλής καλιτέχνης, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», μετά το σοβαρής μορφής εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Η Μαρινέλλα, που κατέρρευσε στη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο που έσπευσε άμεσα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» με τη συνοδεία του γιατρού της Ηλία Πολιτάκη.

Η πρώτη διάγνωση των γιατρών ήταν πως η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο σοβαρής μορφής. Από την ώρα που κατέρρευσε μέχρι το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια διατηρούσε επαφή με το περιβάλλον.

Η 86χρονη Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το  τρίτο στη σειρά τραγούδι, «Εσύ κι εγώ» έπεσε στη σκηνή.  «Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ, τόσο πολύ να αγαπάμε», ήταν τα τελευταία λόγια της ερμηνείας πριν καταρρεύσει. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση, με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες.

Οι ενδελεχείς εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η Μαρινέλλα, συμπεριλαμβανομένης της μαγνητικής τομογραφίας, έδειξαν σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το νοσοκομείο, ότι υπέστη εγκεφαλικό βαριάς μορφής. Οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της ασθενούς ούτως ώστε να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως αποφασίστηκε.

Οι πληροφορίες από τις ίδιες ιατρικές πηγές κάνουν λόγο για κρίσιμο πρώτο 24ωρο όπως συμβαίνει άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ανακοίνωση από το θεραπευτήριο δεν αναμένεται να βγει στη διάρκεια της νύχτας, αλλά το πρωι της Πέμπτης.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, βρίσκεται η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη, με την οποία η Μαρινέλλα ήρθε σε επικοινωνία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της. Επίσης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Δείτε βίντεο από την κατάρρευση της δημοφιλούς τραγουδίστριας:

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο