Eθελοντική Αιμοδοσία για την στήριξη του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Γνωρίζοντας την χαμηλή διαθεσιμότητα σε μονάδες αίματος στα νοσοκομεία της επικράτειας, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και θέλοντας να στηρίξουμε την Δευτεροβάθμια Περίθαλψη στον νομό Βοιωτίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λιβαδειάς συνδιοργανώνει, υπο την αιγίδα της Π.Ε. Βοιωτίας, με τον Ιατρικό Σύλλογο Λιβαδειάς και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Βοιωτίας και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς, ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας ανοικτή στο κοινό με τίτλο

«Ημέρα Ζωής, Δώρο Αγάπης»

την Τετάρτη 9/10/2024 και ώρα 9:00 – 13:00

στον ασφαλή και εύκολα προσβάσιμο χώρο της Αίθουσας Διοικητηρίου της Π.Ε Βοιωτίας, Φίλωνος 35 -39, στη Λιβαδειά.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από το προσωπικό του Τμήματος Αιμοληψίας του Γ. Ν. Λιβαδειάς και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή, αφ’ ενός γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι δείγμα προσφοράς και αλληλεγγύης και αφ’ ετέρου η στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς που καλύπτει τον πληθυσμό μιας μεγάλης, πυκνοκατοικημένης περιοχής, για εμάς, που είμαστε ενεργοί πολίτες, που ζούμε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες υγείας, στην συγκεκριμένη περιοχή είναι αυτοσκοπός.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο