Όλγα Γεροβασίλη: Αν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε οριστικά

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε απόψε η Όλγα Γεροβασίλη. Η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι καταστροφικό. Εκτιμώ ότι δεν θα εκλεγεί. Αν εκλεγεί, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά», είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στο Open, αναφερόμενη στην υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου για την ηγεσία, επισήμανε ότι «μας κάνει να ελπίζουμε ότι επιτέλους θα γυρίσουμε σε μία πολιτική συζήτηση».

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι «το μήνυμα του Φάμελλου είναι μήνυμα ενότητας εντός του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον, σχολίασε και την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι «έχει πολιτικές θέσεις και δικαιούται να υποβάλλει την υποψηφιότητά του».

Για τον Αλέξη Τσίπρα

«Θα ήθελα να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δεν θα ήθελα να είχε αποχωρήσει. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι αυτό που θέλω εγώ εκφράζει εκείνον», ανέφερε σε άλλο σημείο η Όλγα Γεροβασίλη.

Ερωτηθείσα γιατί δεν είναι η ίδια υποψήφια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει», κάνοντας λόγος για «τοξικούς διαλόγους» και «φανταστικούς εχθρούς».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο