Φθινοπωρινό γλέντι στον Υψηλάντη: Μια βραδιά γεμάτη παράδοση και κέφι-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Με την παραδοσιακή βραδιά ολοκληρώθηκαν τα “Υψηλάντεια 2024”

Ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Υψηλάντη διοργάνωσε ένα παραδοσιακό γλέντι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία του χωριού,, προσφέροντας μια φθινοπωρινή βραδιά γεμάτη ζωντάνια και χαρά.

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλόξενη, με τις νότες της ζωντανής μουσικής να πλημμυρίζουν τον χώρο και να καλούν τους παρευρισκόμενους να χορέψουν.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση, χορεύοντας στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Με τη Δημοτική βραδιά που έγινε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2024. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Ντασιώτης, ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γεώργιος Αραπίτσας, ο αντιδήμαρχοςΒασίλης Μπόλμπασης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Κουτρομάνου Δήμητρα, Γεωργία Μελισσάρη, Γιώργος Τρυπογεώργος, Μαρία Λιάκου καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αλιάρτου Βασίλης  Παλμές. Μαζί μας ήταν οι Δημοτικοί σύμβουλοι από τον όμορο Δήμο Ορχομενού Γρηγόρης Γαλάνης και Επαμεινώνδας Τσιγαρίδας. ΄

Η βραδιά ήταν ζεστή  και έδωσε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να διασκεδάσει μέχρι αργά.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς-Περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας και το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για τη στήριξη της διοργάνωσης.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τους εθελοντές που βοήθησαν.

Επίσης ευχαριστεί για την κάλυψη της εκδήλωσης το permissos.gr και όλους όσους συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις μας, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες από την εκδήλωση

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο