Συνελήφθησαν δύο αδέρφια για διακίνηση ναρκωτικών

Δύο αδέρφια συνελήφθησαν το μεσημέρι της δευτέρας (2/6/25) στη Λαμία από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.



Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν πάνω τους και σε έρευνα στο σπίτι τους, 162 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων, άνευ ιατρικής συνταγής και 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες, συνολικού μεικτού βάρους 3,8 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν μαζί με χρηματικό ποσό των 274 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών περιλαμβάνει τις κατηγορίες της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών. Παραπέμφθηκαν σε Κύρια Ανάκριση και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 10 το πρωί.

Να σημειώσουμε ότι από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με την οποία κινούνταν την ώρα της σύλληψής τους, ως μέσο διευκόλυνσης για την παράνομη δράση τους. Μάλιστα ο συλληφθείς οδηγός κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), αφού δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο