Σε μια Αθλητική βραδιά φορτισμένη συναισθηματικά από τα μαθητικά χρόνια της δεκαετίας 70, έγινε η Βράβευση της πρώτης Σχολικής ομάδας Μπάσκετ Αλιάρτου, Πρωταθλήτριας Βοιωτίας το 72-73, με συμμετοχή στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες της Αθήνας.
Βραβεύτηκε επίσης ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας αείμνηστος Γυμναστής Νίκος Ροντήρης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου. Στην ίδια Αθλητική βραδιά στους πανέμορφους Κήπους, έγινε αγώνας Μπάσκετ Παλαίμαχων Αλιάρτου – Λιβαδειάς και το κλείσιμο της αγωνιστικής Περιόδου στον Στίβο από την Αθλητική Ένωση Κωπαΐδος.
Ευχαριστούμε τους Παλαίμαχους για την συμμετοχή τους, τους Αθλητές-τριες, προπονητές και τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Κωπαΐδος Γιώργο Τρυπογεώργο.
Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων





