Δομβραίνα:Mε πυροτεχνήματα και δώρα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου-ΦΩΤΟ

Με εκπλήξεις, κεράσματα και δώρα άνοιξε η αυλαία της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην Τοπική Κοινότητα Δομβραίνας της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης Δήμου Θηβαίων.

 Η  φωταγώγηση του δένδρου έγινε από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου,  ο οποίος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές.

  «Έπειτα από μία δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, ας νιώσουμε φέτος τη ζεστασιά και τη χαρά των Χριστουγέννων στις καρδιές μας», ανέφερε ο κ. Αναστασίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομβραίνας, κ. Κωνσταντίνος Μπούγιας, καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους και απευθύνοντας ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χωστίων, κ. Σεραφείμ Δέδες, καθώς και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Στη γιορτή για το άναμμα του δένδρου της Δομβραίνας ο ουρανός έλαμψε από πυροτεχνήματα. Παράλληλα, μοιράσθηκαν δώρα στα παιδιά της Κοινότητας και σερβιρίσθηκαν παραδοσιακοί λουκουμάδες, όλα ευγενική χορηγία του κ. Λουκά Λαζαράκη, επιχειρηματία-επενδυτή στον κλάδο των ΑΠΕ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά

Σχετικά